Parfumdoosjes

Parfumdoosjes

Zowel qua uitstraling als voor de bescherming van de inhoud zoekt u natuurlijk de beste verpakkingen voor parfums. Die vindt u gelukkig bij Dozenproducent.nl! Onze parfumdoosjes zijn verkrijgbaar in de fefco 421 en 427 varianten. Bovendien hebben wij dit type verpakkingsmateriaal standaard ruim op voorraad, zodat we ze ook snel in onbedrukte vorm kunnen leveren. Heeft u snel betrouwbare en stevige parfumdoosjes nodig? Dan bent u bij Dozenproducent.nl absoluut aan het juiste adres!

Parfumdoosjes karton

Wilt u meer weten over de kwaliteiten die onze parfumdoosjes van hoogwaardig karton u bieden? Bekijk dan onze veelgestelde vragen pagina of neem contact op met onze deskundige klantenservice.

Parfumdoosjes kleuren

Wilt u uw geurtjes op een eenvoudige maar indrukwekkende manier presenteren? Dan kunt u standaard rekenen op parfumdoosjes in de kleuren zwart, wit en bruin! Bepaal zelf welke tint het beste bij de presentatie van uw luchtjes past. Iedere box van elke grootte is geschikt voor transport en zorgt ervoor dat de verpakte parfums in perfecte staat bij de ontvanger terechtkomen. Nu nog parfumdoosjes in de meest geschikte kleuren uitkiezen om uw hoge kwaliteit aroma’s mee te verzenden!

Parfumdoosjes bedrukken

Eén enkele kleur is ook maar zo saai. Waarom zou u er daarom niet voor kiezen om uw parfumdoosjes te laten bedrukken? Zo krijgen ze precies het uiterlijk dat u voor ogen heeft! Bij Dozenproducent.nl kunt u kiezen voor een print met enkel zwart, twee kleuren of een full colour presentatie. Wilt u een tekst of afbeelding op één enkele zijde? Dat kan. Maar ook is het bij ons mogelijk om het gehele oppervlak van uw parfumdoosjes te laten bedrukken. Laat ons gerust weten wat uw wensen zijn.

Parfumdoosjes op maat

Te veel of te weinig restruimte is voor ieder kwetsbaar product een kwalijke zaak. Gelukkig heeft Dozenproducent.nl parfumdoosjes op maat voor u. Bekijk ons brede aanbod om verpakkingen te selecteren die overeenkomen met de beoogde inhoud. Ziet u hier geen formaat tussen dat overeenkomt met uw flesjes? Dan maken wij graag uw parfumdoosjes nauwkeurig op maat voor u! Geef ons gerust de gewenste maten door, zodat we meteen voor u aan de slag kunnen gaan.

Parfumdoosjes bestellen

Heeft u een keuze kunnen maken? Dan wilt u natuurlijk uw topkwaliteit parfumdoosjes bestellen bij Dozenproducent.nl! Maar wellicht niet voordat u er zeker van bent dat u precies krijgt wat u nodig heeft. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom kunt u voordat u bij ons uw parfumdoosjes gaat bestellen een model exemplaar aanvragen. Zeker wanneer er maatwerk aan uw bestelling te pas komt, kunt u op basis hiervan precies aangeven welke eventuele wijzigingen u graag had gezien. Bij Dozenproducent.nl zijn we namelijk pas tevreden wanneer u dat ook bent!