Veelgestelde vragen

Wij helpen u graag!

Het bepalen van het formaat is altijd in de volgende volgorde: lengte x breedte x hoogte. De lengte in millimeters is altijd de langste zijn van het grondformaat en altijd inwendig gemeten. Bezoek de pagina formaat bepalen voor meer informatie en advies voor het bepalen van het juiste formaat.

Welk materiaal en kwaliteit het beste bij jouw wensen past, is van veel factoren afhankelijk. Bezoek de pagina materiaalsoorten om een indicatie te krijgen welke kartonsoort voor jou het meest geschikt is.

Bestellingen doorgeven doe je via onze website. Dit kan je eenvoudig doen via de handige doos op maat module. Het is ook mogelijk om een mail te sturen.

Groot assortiment dozen op thema

Eenvoudig de juiste doos bestellen. Wij bieden je verschillende soorten en maten themadozen, zoals inzameldozen, magazijnbakken, kalenderdozen, bodem/deksel dozen en boekverpakkingen. Omdat wij ook op maat dozen produceren, bieden we voor elk product een passende oplossing.

Dozen bedrukken

Een doos bedrukken we met jouw logo of complete huisstijl. Op deze manier verzend je persoonlijke kartonnen dozen met jouw unieke stijl. We werken met verschillende technieken om standaard dozen te bedrukken op één of meerdere zijden.

  • Flexo
  • Zeefdruk 
  • Offset UV 
  • Digitaal Inkjet

Proefmodel

Twijfel je of de kwaliteit van het karton, de afmetingen en/of bedrukking geschikt zijn voor jouw situatie? Geen zorgen! Wij bieden je altijd de mogelijkheid een proefmodel aan te vragen, voordat je je bestelling plaatst. Zo kun je eerst zelf aan de hand van een proefversie testen of de door jou samengestelde doos naar wens is.

Snel geleverd

Onze dozen zijn snel leverbaar doordat voor vrijwel alle soort soorten en afmeting wij over stansmessen beschikken. Daarnaast betaal je bij bestellingen vanaf € 75,- geen verzendkosten. Door onze scherpe prijzen en hoge kwaliteit zijn wij voor iedereen de beste online Dozenproducent.