Toont alle 8 resultaten

Veelgestelde vragen

Wij helpen u graag!

Het bepalen van het formaat is altijd in de volgende volgorde: lengte x breedte x hoogte. De lengte in millimeters is altijd de langste zijn van het grondformaat en altijd inwendig gemeten. Bezoek de pagina formaat bepalen voor meer informatie en advies voor het bepalen van het juiste formaat.

Welk materiaal en kwaliteit het beste bij jouw wensen past, is van veel factoren afhankelijk. Bezoek de pagina materiaalsoorten om een indicatie te krijgen welke kartonsoort voor jou het meest geschikt is.

Bestellingen doorgeven doe je via onze website. Dit kan je eenvoudig doen via de handige doos op maat module. Het is ook mogelijk om een mail te sturen.

Op maat gemaakte dozen

Bij Dozenproducent geven we je de volledige controle om je ideale doos samen te stellen. Personaliseer het formaat, kies het materiaal, bepaal je eigen ontwerp – en zie direct de prijs. Ontdek de eenvoud van het creëren van een perfecte doos die voldoet aan al jouw behoeften.

Creëer jouw unieke doos

Bepaal zelf de afmetingen, kies uit diverse materialen en ontwerp een doos die precies past bij wat jij nodig hebt. Onze “Doos op Maat” module maakt het mogelijk om jouw verpakkingsoplossing volledig te personaliseren.

Maatwerk voor elk project

Of je nu kleine geschenkdozen nodig hebt of grotere verzenddozen, onze module biedt maatwerk voor elk project. Geef je producten de perfecte pasvorm en bescherming met een op maat gemaakte doos.

Transparante prijzen, Geen verassingen

Bij Dozenproducent geloven we in transparantie. Na het samenstellen van je doos, ontvang je direct een duidelijke prijs. Geen verborgen kosten, alleen eerlijke prijzen voor hoogwaardige op maat gemaakte dozen.