Toont alle 2 resultaten

Veelgestelde vragen

Wij helpen u graag!

Het bepalen van het formaat is altijd in de volgende volgorde: lengte x breedte x hoogte. De lengte in millimeters is altijd de langste zijn van het grondformaat en altijd inwendig gemeten. Bezoek de pagina formaat bepalen voor meer informatie en advies voor het bepalen van het juiste formaat.

Welk materiaal en kwaliteit het beste bij jouw wensen past, is van veel factoren afhankelijk. Bezoek de pagina materiaalsoorten om een indicatie te krijgen welke kartonsoort voor jou het meest geschikt is.

Bestellingen doorgeven doe je via onze website. Dit kan je eenvoudig doen via de handige doos op maat module. Het is ook mogelijk om een mail te sturen.

Boekverpakking

Boekverpakking van karton is een platte(re) kartonnen doos. Deze dozen worden ook wel wikkelverpakking of kruiswikkelverpakking genoemd. Het beschermt de hoeken goed tegen beschadigen. Kartonnen boekverpakking biedt stevigheid en bescherming die je nodig hebt tijdens het transport.

Onze kartonnen boekverpakkingen zijn ontworpen om perfect te passen bij verschillende formaten boeken en zijn gemaakt van hoogwaardig karton dat stevig genoeg is om de boeken te beschermen tegen de meest ruwe behandeling tijdens het verzenden. Bovendien zijn onze kartonnen boekverpakkingen eenvoudig te monteren en te sluiten, waardoor je tijd en moeite bespaart bij het verpakken en verzenden van je boeken.

Boekverpakking bedrukken

Kies voor een persoonlijke uitstraling van jouw verzendmateriaal door de boekverpakking te laten bedrukken. Bij Dozenproducent.nl heeft u de keuze uit teksten en afbeeldingen in het zwart, in twee verschillende kleuren of een keuze uit het gehele spectrum in full colour. Denk aan een bedrijfslogo, huisstijl, slogan of een persoonlijke boodschap. Standaard heb je wit, zwart en bruin als achtergrondkleuren. De rest van het uiterlijk van uw verzendmaterialen bepaalt je natuurlijk helemaal zelf.

Boekverpakking maatwerk

Wilt u alles van novelles tot omnibussen en andere dikke pillen veilig kunnen versturen? Dan vind je de perfecte boekverpakking op maat ook in diverse standaard maten in ons online assortiment! Daarnaast bieden we altijd maatwerk. Geef ons daarom door welke lengte, breedte, hoogte en eventueel vorm je graag wilt bestellen. Wij gaan dan direct aan de slag om jouw boekverpakking op maat in de juiste maten te produceren.

Alle voordelen van boekverpakking

We hebben verschillende standaardformaten op voorraad. Let wel, het gaat dan om de onbedrukte en onaangepaste boekverpakkingen.

Kenmerken van boekverpakking op maat bestellen:

  • Geschikt voor boeken en platte artikelen
  • Gemakkelijk op te zetten en eenvoudig te sluiten
  • Wij maken alle boekverpakking naar jouw eigen wensen

Let op:

  • Afmetingen in millimeters, altijd inwendige maten.
  • Kwaliteit in verschillende diktes, in 1.5 of 3 mm enkelgolf karton of 4.5mm dubbelgolf karton.
  • Kleur van het golfkarton kan zowel in bruin of tegen kleine meerprijs in wit of zwart karton.
  • Bedrukking, maak uw verpakkingsdoos herkenbaar en voeg waarde toe door deze te bedrukken.

Bereken zo vaak je wilt om de juiste afname/prijs te vinden die het meest past.

Hoe meer karton (afmeting en afname), des te lager de prijs.

Boekverpakking kopen

Via onze website bestel je eenvoudig alle boekverpakkingen; op maat en de standaardformaten. Vul de gewenste formaten in en zie direct de beste keuze voor jou. Of kies een van de standaardformaten. We gaan direct voor je aan de slag.