Toont alle 6 resultaten

Veelgestelde vragen

Wij helpen u graag!

Het bepalen van het formaat is altijd in de volgende volgorde: lengte x breedte x hoogte. De lengte in millimeters is altijd de langste zijn van het grondformaat en altijd inwendig gemeten. Bezoek de pagina formaat bepalen voor meer informatie en advies voor het bepalen van het juiste formaat.

Welk materiaal en kwaliteit het beste bij jouw wensen past, is van veel factoren afhankelijk. Bezoek de pagina materiaalsoorten om een indicatie te krijgen welke kartonsoort voor jou het meest geschikt is.

Bestellingen doorgeven doe je via onze website. Dit kan je eenvoudig doen via de handige doos op maat module. Het is ook mogelijk om een mail te sturen.

Kalender dozen

Kartonnen kalenderdozen zijn gemakkelijk in gebruik voor panelen, posters en natuurlijk kalenders. Kalenderdozen zijn plat en hebben een hoogte tussen de 10 en 60 millimeter. Hierdoor dienen ze ook goed als boekverpakking. Deze kartonnen materialen van de hoogste kwaliteit zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en bruin. Wilt u er zeker van zijn dat uw verzendingen onbeschadigd overkomen? Dan heeft u zeker de kalenderdozen van Dozenproducent.nl nodig!

Kalenderdozen op maat bestellen

Meer dan 40% loze ruimte in kartonnen verpakkingsmateriaal is niet meer toegestaan. Bestel daarom dan ook altijd kartonnen dozen die het beste passen bij je producten. Met onze handige op maat tool bereken je snel welke kalender doos het beste bij jou past. Zonder teveel luchtruimte en zonder dat jij teveel betaalt.

De voordelen hiervan zijn dat de inhoud beter beschermd is tegen schuiven, je geen onnodige ruimte in beslag neemt en het beter is voor het milieu.

Geef de gewenste afmetingen door en wij gaan direct aan de slag. Extra tip; om schokken nog verder tegen te gaan, hebben wij ook nog luchtkussenfolie en andere vormen van bescherming in ons assortiment. 

Kalenderdozen bedrukken

Bij Dozenproducent.nl maken we kalenderdozen graag persoonlijk! Dat doen we door de kalenderdozen te bedrukken met een huisstijl, bedrijfslogo of unieke boodschap. 

Kies uit een print in het zwart, twee kleuren of zelfs full colour. Meer weten over alle mogelijkheden die wij bieden? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op. De medewerkers van onze deskundige klantenservice geven u graag gedetailleerde uitleg over hoe wij jouw persoonlijke kalender dozen kunnen bedrukken.