Onderstaand vind je veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij reageren altijd snel en adequaat.

Bedrukken

Ja, het is mogelijk om een voorbeeld doos te laten bedrukken. Wel vragen we hiervoor een bijdrage om de verzendkosten hiervan te dekken. Neem contact op voor meer informatie.

Wij kunnen in huis de volgende soorten bedrukkingen produceren:

 1. Inkjet (Bedrukking voorwaarden : Bij de offerte is uitgegaan van inktjet, deze print methode heeft een maximaal printbereik van 30cm breed en een lengte van 90cm en kan helaas geen foto’s, volvlakken en aflopend printen.)
 2. UV Printer
 3. Flexo bedrukkingen
 4. Gecacheerd

Bekijk onze pagina bedrukken of neem contact op voor meer informatie. 

Het is mogelijk om een doos te laten bedrukken. Doordat wij dozen zelf produceren, kunnen wij meerdere soorten bedrukkingen leveren. Bekijk onze pagina bedrukken of neem contact op voor meer informatie.

Bestellen

Jouw korting loopt of wanneer je meerdere dozen besteld. De korting per doos, per formaat, wordt hoger naarmate je meer aantallen besteld.

Bestellingen doorgeven doe je via onze website. Dit kan je eenvoudig doen via de handige doos op maat module. Het is ook mogelijk om een mail te sturen.

Doordat we alles in eigen huis produceren kunnen we alles al vanaf één stuk produceren. Houd er wel rekening mee des te meer je besteld des te voordeliger de prijs per doos wordt.

Betalen

Nee, dit is niet mogelijk. Jouw bestelling dien je vooraf of via een factuur te voldoen.

Ja, het is mogelijk om op factuur te bestellen. Wanneer je nog niet eerder hebt besteld bij Dozenproducent is dit echter niet mogelijk. Jouw eerste bestelling dien je vooraf te betalen.

We bieden de volgende betaalmogelijkheden aan:

 • Ideal (Maestro)
 • Mastercard
 • Visa
 • Bancontact

Dozen

We kunnen vrijwel alles naar wens en op formaat maken. Denk hierbij aan een interieur speciaal gemaakt voor de product(en) of een naar wens gemaakte verpakking. Wij hebben een eigen DTP/Ontwerp studio in huis en beschikken over enorm veel ervaring in het ontwikkelen van dozen op maat om jou te helpen met jouw wensen.

Jazeker! We vragen echter wel een bijdrage hiervoor, om de verzendkosten te dekken. Neem contact op voor meer informatie.

Het bepalen van het formaat is altijd in de volgende volgorde: lengte x breedte x hoogte. De lengte in millimeters is altijd de langste zijn van het grondformaat en altijd inwendig gemeten. Bezoek de pagina formaat bepalen voor meer informatie en advies voor het bepalen van het juiste formaat.

Levering

De levertijd is afhankelijk van de bestelde producten. Dit wordt aangeven bij je online bestelling. Afhankelijk van de wensen is het mogelijk om sneller te leveren. Neem contact op voor meer informatie. 

De indicatie van levertijden telt per complete werkdag. Dus op het moment dat je je betaling hebt gedaan, bestand hebt geüpload en bestelling afgerond hebt.

Een indicatie van de levertijd staat bij jouw product aangegeven. Voor digitaal drukwerk is de aanlevertijd vaak 15.00 uur, maar soms zelfs 20.00 uur. De aanlevertijd voor bijna al ons offset drukwerk is 14.00 uur. Bijvoorbeeld: Je bestelt op maandag voor 20.00 uur digitaal drukwerk. Je hebt tijdens de bestelling het bestand geüpload en meteen betaald. Bij 3 werkdagen hoort jouw bestelling dan uiterlijk donderdag bij je te worden afgeleverd.

Ja, dat is mogelijk. Je kan echter niet bij afhalen betalen, dit kan vooraf of via een factuur.

Onze leveringen worden vanaf € 75,- gratis verzonden en op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur geleverd. Onder een orderbedrag van € 75,00 bedragen de verzendkosten €6,95. Voor levering naar België en de Waddeneilanden geldt mogelijk een toeslag op de verzendkosten. Neem contact hierover op voor meer informatie.

Wij leveren in heel Nederland. We leveren ook op de Waddeneilanden, maar dan geldt een toeslag op de verzendkosten. Neem contact op voor meer informatie.

Ja, we leveren ook in België. Mogelijk gelden hiervoor extra verzendkosten.  Neem contact op voor meer informatie.

Materiaal

We adviseren om afplaktape mee te bestellen, zodat je gegarandeerd direct je dozen kan inzetten.

We leveren in drie kleuren karton;

 • Wit
 • Bruin
 • Zwart

Welk materiaal en kwaliteit het beste bij jouw wensen past, is van veel factoren afhankelijk. Bezoek de pagina materiaalsoorten om een indicatie te krijgen welke kartonsoort voor jou het meest geschikt is.

Op onze pagina materiaalsoorten krijg je een indruk welke materiaalsoort en kwaliteiten wij gebruiken en waarvoor ze geschikt zijn. Jouw keuze hangt ook af van je eigen product eigenschappen en de verder te gebruiken verpakkingsmaterialen. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Retourneren

Het kan helaas een keer voorkomen dat wij onverhoopt een foutje maken in de productie van jouw dozen. Wij zullen er dan alles aan doen om jouw bestelling alsnog correct af te handelen. Neem contact met ons op, dan gaan wij voor jou aan het werk voor een passende oplossing.

De link voor een retourlabel vind je in de track en trace mail van postnl. Mocht je deze niet kunnen vinden, stuur dan een mail naar info@dozenproducent.nl, dan helpen we je verder.

Een voorraaddoos verstuurd per pallet kun je op eigen kosten retourneren of dit aan ons overlaten. De kosten bedragen € 42,50,- per pallet.

Dozen op maat geproduceerd en geleverd kunnen niet retour gestuurd worden. Dit is wel mogelijk bij voorraaddozen. Een voorraad artikel verstuurd als pakket kun je altijd retourneren.