Toont alle 5 resultaten

Veelgestelde vragen

Wij helpen u graag!

Het bepalen van het formaat is altijd in de volgende volgorde: lengte x breedte x hoogte. De lengte in millimeters is altijd de langste zijn van het grondformaat en altijd inwendig gemeten. Bezoek de pagina formaat bepalen voor meer informatie en advies voor het bepalen van het juiste formaat.

Welk materiaal en kwaliteit het beste bij jouw wensen past, is van veel factoren afhankelijk. Bezoek de pagina materiaalsoorten om een indicatie te krijgen welke kartonsoort voor jou het meest geschikt is.

Bestellingen doorgeven doe je via onze website. Dit kan je eenvoudig doen via de handige doos op maat module. Het is ook mogelijk om een mail te sturen.

Autolock dozen met praktische bodem

Voor de minder kwetsbare producten zijn de autolockdozen een goede keuze. Autolock dozen zijn op voorraad in verschillende afmetingen. Het voordeel van deze kartonnen dozen is dat ze superhandig in gebruik zijn. Tape is overbodig om de autolockdoos dicht te maken, vandaar ook deze benaming.

De doos sluit automatisch zodra je de flappen naar elkaar toe vouwt. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat jouw goederen veilig en stevig verpakt zijn. 

Let wel op dat de producten niet al te zwaar zijn en ook geen kwetsbare producten verstuurt. Dan adviseren we kartonnen dozen met dubbele golf.

Autolock dozen voor lichtere producten

Autolock dozen kan je kopen in veel verschillende formaten, voor zowel grote als kleine producten. De dozen zijn uitgevoerd in bruin karton met een enkele golf. Ze zijn daarmee uitermate geschikt voor lichtere, minder kwetsbare producten tot ongeveer 15 kilo. 

Autolock dozen van stevig karton

Autolock dozen zijn gemaakt van stevig bruin karton. De inhoud kan dus tegen een stootje. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over beschadigingen aan jouw producten tijdens het transport. Onze autolock dozen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, dus er is altijd wel een doos die bij jouw product past.