Toont alle 14 resultaten

Veelgestelde vragen

Wij helpen u graag!

Het bepalen van het formaat is altijd in de volgende volgorde: lengte x breedte x hoogte. De lengte in millimeters is altijd de langste zijn van het grondformaat en altijd inwendig gemeten. Bezoek de pagina formaat bepalen voor meer informatie en advies voor het bepalen van het juiste formaat.

Welk materiaal en kwaliteit het beste bij jouw wensen past, is van veel factoren afhankelijk. Bezoek de pagina materiaalsoorten om een indicatie te krijgen welke kartonsoort voor jou het meest geschikt is.

Bestellingen doorgeven doe je via onze website. Dit kan je eenvoudig doen via de handige doos op maat module. Het is ook mogelijk om een mail te sturen.

Wat is een brievenbuspakje of doosje?

Een brievenbuspakje of brievenbusdoos heeft een formaat, zodat het door de brievenbus kan. Met brievenbusdozen verstuur je kleinere lichte producten met de reguliere post. Met onze sterke kartonnen brievenbusdozen verstuur je zonder problemen je producten tot aan huis.

Let bij het versturen van brievenbusdozen op de regels van de bedrijven die het brievenbuspakje moeten versturen. Wanneer je een brievenbuspakje via PostNL gaat versturen moet het voldoen aan de volgende eisen:

  • Het pakketje mag een maximaal gewicht hebben van 2 kilo.
  • Het maximum formaat aan de buitenzijde is 380 x 265 x 32 mm.

Brievenbusdoos A4

Een gangbaar formaat voor een brievenbusdoos is A4. Deze heeft een formaat van 305 x 220 x 25 milimeter en zit daarmee ruim onder de eerder genoemde maximumgrootte. Uiteraard is de box zelf ietsje breder, zodat een document van A4 formaat er gemakkelijk in past. Welke kleur je ook kiest, je profiteert van een stevige kwaliteit materiaal waarmee de inhoud van uw pakket altijd beschermd wordt. De brievenbusdoos in A4-formaat behoort tot de populairste verpakkingen die Dozenproducent.nl u kan leveren!

Brievenbusdoos A5

Documenten en andere voorwerpen kunnen natuurlijk allerlei verschillende afmetingen hebben. Wellicht passen ze heel goed in een brievenbusdoos voor inhoud van A5 afmetingen. En ook hiervoor kunt je uiteraard prima terecht bij Dozenproducent.nl! Je kunt ze in elke hoeveelheid bij ons afnemen. Hoe meer je aanschaft, hoe lager de prijs per stuk wordt. Ook de basiskleur van jouw brievenbusdoos in A5 formaat – wit, zwart of bruin – bepaal je helemaal zelf!

Brievenbusdoos A6

Een veelzijdige brievenbusdoos in A6 uitvoering kan heel goed als giftbox dienen. Waar u deze ook voor wilt gebruiken, bij Dozenproducent.nl vindt u ook verpakkingen in dit formaat! Want hoe groot of klein uw te versturen artikelen ook zijn, bij ons haalt u altijd het perfecte verzendmateriaal in huis. Bent u niet helemaal zeker of de afmetingen van een brievenbusdoos in de A6 variant aan uw wensen voldoen? Bekijk dan gerust onze afdeling over formaat bepalen of neem contact met ons op.

brievenbus doosjes bedrukken

Tegenwoordig zie je steeds meer bedrukte brievenbus doosjes op de deurmat liggen. Het is dan ook heel gemakkelijk en voordelig om je brievenbus dozen te laten bedrukken met je eigen logo of huisstijl. Dit is mogelijk in verschillende opties. Wij adviseren bij producten en merken van hoge waarde alleen de binnenkant te laten bedrukken. Zo straal je toch je huisstijl uit, zonder je merk prijs te geven tijdens het transport.

Brievenbusdoos bestellen

Onze hoge kwaliteit, aantrekkelijke prijzen en snelle verzending vertellen je natuurlijk al waarom je het beste brievenbusdozen bij ons bestelt. Maar dat geldt ook voor vele andere verpakkingen. Want van onder andere geschenkdoosjes, magazijnbakjes en kokerdozen vind je  geen betere dan bij Dozenproducent.nl. Al meer dan een kwart eeuw zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van de veiligste producten om uw goederen mee te versturen. We bekijken elke dag welke prijs het meest voordelig is. En neem ook een kijkje in onze restpartijen om te zien of je daar een fijne deal uit kunt slepen.