Veelgestelde vragen

Wij helpen u graag!

Het bepalen van het formaat is altijd in de volgende volgorde: lengte x breedte x hoogte. De lengte in millimeters is altijd de langste zijn van het grondformaat en altijd inwendig gemeten. Bezoek de pagina formaat bepalen voor meer informatie en advies voor het bepalen van het juiste formaat.

Welk materiaal en kwaliteit het beste bij jouw wensen past, is van veel factoren afhankelijk. Bezoek de pagina materiaalsoorten om een indicatie te krijgen welke kartonsoort voor jou het meest geschikt is.

Bestellingen doorgeven doe je via onze website. Dit kan je eenvoudig doen via de handige doos op maat module. Het is ook mogelijk om een mail te sturen.

Verpakkingsmateriaal

Met het juiste verpakkingsmateriaal verpak en verstuur je producten veilig. Al meer dan 25 jaar leveren we verschillende verpakkingsfolies, tapes- en sluitingen en wikkelverpakkingen. Deze beschermen goederen tegen beschadigingen en zijn klaar voor gebruik. Verpakkingsmateriaal vind je op voorraad in verschillende soorten en maten. Kwetsbare producten zijn veiliger met een extra verpakkingsmateriaal als noppenfolie. Alles is op maat te bestellen en snel leverbaar. Vraag onze service team naar de mogelijkheden.

Verpakkingsmateriaal inpakken en beschermen

Alleen een kartonnen doos kan een fragiel of kwetsbaar product beschadigen tijdens de levering. We adviseren om goederen goed in te pakken en goed te beschermen met luchtkussenfolie, golfkartonrollen, schuimfolie, flopak schuimkorrels, natronkraft papier, fillpak papier of zijdevloei. Deze materialen bieden de juiste bescherming tijdens het transport.  

Tape verpakkingen

Wilt u tape voor verpakkingen kopen? Dit doet u heel eenvoudig bij Dozenproducent! 

De rollen tape die u bij ons kunt bestellen zijn van hoge kwaliteit en hebben een grote aanvangshechting. Gebruik tape voor verpakkingen langdurig zonder kwaliteitsverlies en profiteer van een goede prijs/kwaliteit verhouding. Bovendien hebben wij een set van 6 rollen tape met een handige dozensluiter of afroller in de aanbieding! Daarnaast vindt u bij ons ook restpartij dozen voor al uw producten.

Wikkelverpakkingen

Verzend u veel en regelmatig producten? Zorg er dan voor dat de lading stevig blijft staan op de pallet door gebruik te maken van wikkelverpakkingen. Door de lading in te wikkelen, zorgt u voor minder risico’s. Zo kunnen uw producten niet zomaar omvallen. De wikkelverpakkingen zijn transparant, zodat de inhoud van de pallet goed te zien is. Bij Dozenproducent vindt u het geschikte verpakkingsmateriaal voor het wikkelen en omsnoeren van uw pakketten of producten op pallets!

Verpakkingen kopen

Via de webshop van Dozenproducent kunt u eenvoudig en snel al uw verpakkingen kopen. Wij zijn al ruim 25 jaar specialist op het gebied van dozen en verpakkingen. Heeft u vragen over een bestelling of product? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice! U vindt bij ons de perfecte dozen voor uw bedrijf. Zo is het ook mogelijk om uw dozen of verpakkingen te laten bedrukken met uw logo of een tekst. Verpakkingen kopen doet u snel en voordelig bij Dozenproducent!