Veelgestelde vragen

Wij helpen je graag!

Het bepalen van het formaat is altijd in de volgende volgorde: lengte x breedte x hoogte. De lengte in millimeters is altijd de langste zijn van het grondformaat en altijd inwendig gemeten. Bezoek de pagina formaat bepalen voor meer informatie en advies voor het bepalen van het juiste formaat.

Welk materiaal en kwaliteit het beste bij jouw wensen past, is van veel factoren afhankelijk. Bezoek de pagina materiaalsoorten om een indicatie te krijgen welke kartonsoort voor jou het meest geschikt is.

Bestellingen doorgeven doe je via onze website. Dit kan je eenvoudig doen via de handige doos op maat module. Het is ook mogelijk om een mail te sturen.

Verpakkingsmateriaal voor dozen

Met het juiste verpakkingsmateriaal verpak en verstuur je producten veilig. Al meer dan 25 jaar leveren we verschillende verpakkingsfolies, tapes- en sluitingen en wikkelverpakkingen. Deze beschermen goederen tegen beschadigingen en zijn klaar voor gebruik. Verpakkingsmateriaal vind je op voorraad in verschillende soorten en maten. Kwetsbare producten zijn veiliger met een extra verpakkingsmateriaal als noppenfolie. Alles is op maat te bestellen en snel leverbaar. Vraag onze service team naar de mogelijkheden.

Verzendzakken

Ben je op zoek naar verzendzakken, dan hebben we papieren verzendzakken en verzendzakken van plastic (koerierszakken). Beide varianten zijn beschikbaar in meerdere formaten. De verzendzakken van plastic zijn voordelig en hoe meer je bestelt, des te hoger de korting. Papieren verzendzakken kunnen worden bedrukt met een logo en huisstijl. 

Verschillende soorten opvulmateriaal

Verschillende producten worden opgevuld met verschillende opvulmaterialen. Dit wordt vaak gebruikt om je producten goed te beschermen tegen enige schade. Dat zou natuurlijk zonde zijn. Voor elk soort product hebben we gepast opvulmateriaal zoals: luchtkussenfolie, golfkartonrollen, schuimfolie, flopak schuimkorrels, natronkraft papier, fillpak papier of zijdevloei. Snel opvulmateriaal nodig? Onze service is snel én voordelig!

Verpakkingstape voor kartonnen dozen

Bijna elke kartonnen doos wordt dichtgemaakt met stevige tape. Maar we zouden Dozenproductent niet zijn als we je hierin geen keuze geven. We hebben verschillende soorten tape van hoge kwaliteit. Ook hierin zijn verschillende mogelijkheden om tape te laten bedrukken met eigen logo of huisstijl.

Verzendmateriaal: Noppenfolie

Zegt iemand noppenfolie, luchtkussenfolie, bubbeltjesfolie, bubble wrap of bubbeltjesplastic, dan hebben we het allemaal over hetzelfde verzendmateriaal. Bubbeltjesplastic beschermd de inhoud tegen schade tijdens het transport door de individuele luchtkamers in het plastic. Bestel jij een kartonnen doos op maat? Vergeet dan niet de noppenfolie erbij te bestellen.

Overig verzendmateriaal

 • Verzendenveloppen
 • Wikkelfolie
 • Golfkarton op rol
 • Pakpapier
 • Etiketten
 • Gripzakken
 • Paklijsten
 • Omsnoeringsband
 • Verpakkingsmachines

Verpakkingen kopen

Via de webshop van Dozenproducent kunt u eenvoudig en snel al jouw verpakkingen kopen. Heb je vragen over een bestelling of product? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice! Je vindt bij ons de perfecte dozen voor jouw bedrijf. Zo is het ook mogelijk om dozen of verpakkingen te laten bedrukken met jouw logo of een tekst.

Veelgestelde vragen

 • Welke soorten verzendzakken zijn beschikbaar?
  Bij Dozenproducent zijn er twee soorten verzendzakken beschikbaar: papieren verzendzakken en plastic verzendzakken (koerierszakken). Papieren verzendzakken kunnen worden bedrukt met een logo en huisstijl, wat zorgt voor een professionele uitstraling. Plastic verzendzakken zijn voordeliger en bieden bulkvoordeel; hoe meer je bestelt, hoe hoger de korting.
 • Welke soorten opvulmateriaal zijn geschikt voor het beschermen van verschillende producten tijdens verzending?
  Dozenproducent biedt een breed scala aan opvulmaterialen om producten te beschermen tegen schade tijdens verzending. De beschikbare opties zijn luchtkussenfolie, golfkartonrollen, schuimfolie, flopak schuimkorrels, natronkraft papier, fillpak papier en zijdevloei. Elk type opvulmateriaal is geschikt voor verschillende soorten producten en behoeften.
 • Wat zijn de mogelijkheden voor het gebruik van verpakkingsmateriaal zoals noppenfolie bij het verzenden van kartonnen dozen?
  Noppenfolie, ook bekend als luchtkussenfolie, bubbeltjesfolie, bubble wrap of bubbeltjesplastic, is een essentieel verpakkingsmateriaal dat wordt gebruikt om de inhoud van kartonnen dozen te beschermen tijdens transport. De luchtkamers in het plastic absorberen schokken en voorkomen beschadiging van de producten. Het is aan te raden om noppenfolie toe te voegen aan je bestelling wanneer je kartonnen dozen op maat bestelt.