Flessendoos

Flessendoos

Glaswerk heeft natuurlijk betrouwbaar verzendmateriaal nodig. Gelukkig kunt u op aan van de flessendoos uit het brede aanbod van Dozenproducent.nl! Deze zorgt ervoor dat iedere bestelling veilig bij de beoogde ontvanger aankomt. U heeft de keuze uit meerdere soorten op het gebied van dikte, uiterlijk, uitstraling en formaat. "De perfecte flessendoos bestaat niet", horen we u denken? Geen enkel probleem. Dan maken we die namelijk voor u! Laat dat maar aan de experts van Dozenproducent.nl over.

Flessendoos kleuren

Uiteraard wil het oog ook wat. Daarom kunt u bij ons uw flessendoos bestellen in de gewenste kleuren. Sterker nog, op ieder gebied kunt u uw verpakkingsmateriaal zo aanpassen totdat u volledig tevreden bent. Dan zijn wij dat namelijk ook! Heeft u voor uw flessendoos kleuren in gedachten die perfect passen bij de inhoud, de ontvanger of wellicht uw onderneming? Laat dit dan gerust aan ons weten, zodat wij de ideale verpakking voor u kunnen vormgeven!

Flessendoos op maat

Qua vorm en formaat kunnen flessen nog wel eens behoorlijk van elkaar verschillen. Daarom bent u bij Dozenproducent.nl aan het juiste adres voor een flessendoos op maat! In ons ruime assortiment vindt u al enkele exemplaren die bij flessen van gangbare afmetingen passen. Maar met onze speciale machine zijn wij in staat om uw verpakking exact de gewenste lengte, breedte en hoogte te geven. Geef dus gerust uw specifieke afmetingen aan ons door wanneer u een flessendoos op maat nodig heeft!

Flessendoos bedrukken

Heeft u een speciale boodschap of specifieke uitstraling waarmee u uw verpakking wilt versieren? Dan willen onze experts maar wat graag uw flessendoos voor u bedrukken! Bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo, slogan of in uw huisstijl. Of alledrie, natuurlijk. Maar ook een persoonlijke boodschap is mogelijk met een opdruk in het zwart, in twee kleuren of een keuze uit het volledige spectrum in full colour. Kies zelf van welk procedé u gebruik wilt maken wanneer wij uw flessendoos voor u mogen bedrukken!

Flessendoos bestellen

Profiteer van de hoogst mogelijke kwaliteit zodra u bij ons uw flessendoos gaat bestellen. Dozenproducent.nl biedt u karton in de gewenste dikte, zodat u zeker bent van optimale bescherming op maat voor de inhoud van uw pakketten. Wilt u meer weten over de vele opties die we bieden? Kijk dan even op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen of neem contact op met onze deskundige klantenservice voordat u uw hoogwaardige flessendoos gaat bestellen bij Dozenproducent.nl.