Doos-op-maat

Doos op maat

Een doos op maat kun je snel en eenvoudig regelen bij Dozenproducent. Afhankelijk van het product dat u wilt verzenden, kan het zijn dat u een doos met specifieke afmetingen nodig heeft. Bij ons kunt u elk type kartonnen doos laten maken in verschillende formaten. Zo hebben wij standaard dozen, maar ook magazijnbakjes en speciale dozen. Afhankelijk van uw voorkeur maken wij de juiste doos voor u op maat en zorgen wij dat u deze op locatie geleverd krijgt. Al onze dozen zijn gemaakt van duurzaam materiaal, zodat u uw goederen op duurzame wijze kunt verzenden naar uw klanten!

Doos op maat bestellen

Bij ons kunt u eenvoudig online een doos op maat bestellen. Of u nu een brievenbusdoos of een pallet doos nodig heeft, wij zorgen dat u de juiste afmetingen en hoeveelheid ontvangt. Voor elke gelegenheid hebben wij wel een kartonnen doos die we op maat voor u kunnen maken, de mogelijkheden zijn eindeloos! Bovendien bieden wij zeer scherpe prijzen wanneer u een doos op maat wil bestellen. Door ons grote machinepark kunnen we voor elke soort doos de juiste machine inzetten en door het grote volume dat we dagelijks verwerken hanteren wij lage tarieven.

Verschillende dozen op maat

Bij ons vindt u een hoop verschillende dozen die u op maat kunt laten maken door ons! Denk bijvoorbeeld aan Amerikaanse vouwdozen, A4 dozen, postdozen, kokerdozen, autolock dozen en nog veel meer! U kiest eenvoudig een doos uit en geeft de gewenste formaten aan ons door. Wij zullen er dan voor zorgen dat de juiste maat en hoeveelheid dozen bij u afgeleverd worden, zodat u het snel in gebruik kunt nemen voor uw producten. Al onze verschillende dozen kunt u eenvoudig op maat bij ons online bestellen!

Voordelen van een doos op maat

Wat zijn de voordelen van een doos op maat? Ten eerste kunt u de afmetingen precies af laten stellen op het product wat u erin wilt laten verzenden. Hierdoor kunt u uw producten dus veilig verzenden en is er een stuk minder kans op beschadiging tijdens de levering. U kunt uw dozen ook bij ons laten bedrukken, zodat ze een uniek uiterlijk hebben en opvallen! Bovendien kunt u bij ons uw eigen kartonnen doos ontwerpen met onze 3d ontwerper. Hiermee kiest u zelf een soort doos uit zoals een geschenkdoos of een vouwdoos. Vervolgens kunt u de afmetingen, het aantal, de kleur, de kwaliteit en de handgrepen zelf aanpassen. En dit zijn nog maar enkele van de voordelen van een doos op maat!

Doos op maat laten maken

Bij Dozenproducent kunt u snel en eenvoudig een doos op maat laten maken. We hebben onder andere de post pakket dozen, stansdozen en ook dozen op thema. Met deze laatste optie kun je precies de soort doos kiezen die bij jouw producten past. Verder hebben we nog een hoop andere soorten verpakkinsmateriaal, zoals restpartij dozen. Deze dozen zijn een goedkopere en duurzame optie, maar alsnog met dezelfde hoge kwaliteit. Neem gerust contact met ons op voor het aanvragen van een offerte, zodat we uw doos op maat kunnen laten maken!