Afrollers

Afrollers

Dozenproducent heeft meerdere afrollers in het assortiment. Een afroller is belangrijk om plastic goed en strak om uw pakketten of pallet heen te wikkelen. Dat gaat ook minder makkelijk dan u zou denken, zo is het voor de stevigheid belangrijk dat er onder meer plastic komt dan in het midden. Doordat u met een afroller altijd nauwkeurig kunt afrollen en afsnijden, voorkomt u verspilling van het materiaal. Wat weer fijn is voor uw portemonnee!  Onze afrollers zijn zodanig ergonomische gevormd, dat het u zo min mogelijk lichamelijke inspanning kost.

Wikkel afrollers

Er zitten meerdere voordelen aan wikkel afrollers. Het materiaal is gemakkelijker uit te rollen, u pakt de buitenkant van een rol vast en gaat het uitrollen totdat je bij het benodigde deel bent. Bovendien wordt het materiaal dat je wilt inpakken minder vies, door het plastic dat er om heen zit. Bovendien kunnen er meerdere soorten materialen op, zoals plastic en papier. Als de uitstraling van uw pakket telt, dan is het een groot voordeel dat het materiaal strakker is afgesneden, dan wanneer u handmatig snijdt heeft u deze garanties niet. Dit zijn de grootste voordelen van wikkel afrollers!

Afrollers kopen

Afrollers kopen doet u bij Dozenproducent. Deze zijn geschikt voor zowel de kleine als grote ondernemer, webwinkel, winkel en fabrikant. U kunt eenvoudig via de calculator uw prijs berekenen op de website, hoe meer u aanschaft hoe meer de prijs zakt! Ook voor andere producten zoals een doos op maat of alles wat bij een kartonnen doos hoort, kunt u bij ons terecht! Voor vragen om afrollers te kopen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice, die altijd met u mee probeert te denken!