Afroller Metaal

 37,99

Chroom

  • Levertijd vanaf 10 werkdagen
  • Gratis bezorgd vanaf € 75,-
  • Achteraf betalen mogelijk

Afroller Metaal

De afroller van metaal is een handige accessoire voor het gemakkelijk afrollen van folie, papier of tape. Gemaakt van hoogwaardig chroom, is deze afroller niet alleen duurzaam, maar ook stijlvol. Met zijn slanke en strakke design past hij perfect in elke keuken, kantoor of werkruimte.

De afroller heeft een compact formaat van [afmetingen] en neemt daardoor weinig ruimte in beslag. Dankzij de stevige constructie staat hij stabiel op elk oppervlak en blijft hij goed op zijn plaats tijdens het gebruik. Het chroom materiaal zorgt ervoor dat de afroller bestand is tegen krassen en roest, waardoor hij lang meegaat.

Het gebruik van de afroller is eenvoudig. Plaats simpelweg de rol folie, papier of tape op de houder en trek het materiaal door de snijrand. De scherpe snijrand zorgt voor een nette en rechte snede, zonder rafels of scheuren.

Wat deze afroller uniek maakt, is de mogelijkheid om verschillende rollen tegelijkertijd te gebruiken. Met de dubbele houders kun je bijvoorbeeld zowel aluminiumfolie als vershoudfolie binnen handbereik hebben.

Kortom, de afroller van metaal is een praktische en stijlvolle toevoeging aan elke ruimte. Met zijn duurzame chroom materiaal, stevige constructie en handige functies maakt hij het afrollen van folie, papier of tape een fluitje van een cent.

Afroller Metaal

 37,99

Chroom

  • Levertijd vanaf 10 werkdagen
  • Gratis bezorgd vanaf € 75,-
  • Achteraf betalen mogelijk