Speciale dozen

Speciale dozen

Verpakkingsmaterialen bestaan er in allerlei soorten en maten. Bij Dozenproducent.nl vindt u echter verschillende speciale dozen die wij direct uit voorraad kunnen leveren! Zoals de naam al eigenlijk al zegt zijn dit verpakkingsmaterialen met een specifieke functie. In onze webshop heeft een u een ruime keuze uit diverse modellen en afmetingen. Wilt u speciale dozen van topkwaliteit bestellen? Dan doet u er verstandig aan om het ruime online aanbod van Dozenproducent.nl te bekijken!

Speciale dozen soorten

U heeft bij ons de keuze uit verschillende speciale dozen soorten in diverse afmetingen, waaronder:
Geef gerust uw gewenste kleuren en dikte van het materiaal aan om de gekozen speciale dozen soort(en) te ontvangen zoals u ze wilt hebben. Wilt u meer weten over ons aanbod? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice of neem een kijkje op de veelgestelde vragen pagina van Dozenproducent.nl.

Speciale dozen op maat

Bent u op zoek naar speciale dozen op maat? Geef dan gerust uw wensen aan ons door. Samen komen we dan tot een verpakking die aan al uw eisen voldoet! De speciale dozen die u hier ziet zijn dus ook op maat leverbaar, mocht u enkele aanpassingen in gedachten hebben. Wij beschikken over een machine die iedere vorm en elk formaat gemakkelijk aankan. Wilt u een bijpassend binnenwerk voor uw verpakkingsmateriaal voor de perfecte pasvorm? Ook dan moet u bij Dozenproducent.nl zijn!

Speciale dozen bedrukken

Om uw verpakkingen herkenbaar te maken kunnen wij uw speciale dozen voor u bedrukken. Zo weten uw klanten meteen dat hun pakket van u afkomstig is, zodra ze uw bedrijfslogo, slogan en huisstijl zien. Op deze manier maakt u bovendien slim reclame voor uzelf! Kies uit een opdruk in het zwart, met twee kleuren of een keuze uit het volledige kleurbereik. Eén ding is zeker: wanneer u bij Dozenproducent uw speciale dozen laat bedrukken, komen ze er precies zo uit te zien als u wilt!

Speciale dozen bestellen

Wij willen graag kunnen garanderen dat u 100% tevreden bent zodra u bij ons uw speciale dozen gaat bestellen. Over de optimale kwaliteit hoeft u zich sowieso geen zorgen te maken. Maar om er zeker van te zijn dat u exact krijgt waar u om heeft gevraagd, kunnen wij u desgewenst een model exemplaar opsturen. Zo heeft u de mogelijkheid om zelf te controleren of de speciale dozen die u wilt bestellen bij Dozenproducent.nl qua maat overeenkomen met de producten die u wilt verzenden!