Standaard Dozen

Standaard dozen

Bij Dozenproducent bestelt u eenvoudig en snel onze standaard dozen. De vouwdozen enkel golf / dubbel golf en autolock-dozen staan op vooraad en zijn daardoor snel leverbaar.
Van de Postdozen, Geschenkdozen en Speciale dozen zijn stansmessen aanwezig daardoor zijn ze ook vaak sneller leverbaar dan een doos op maat. Ook kunt u de standaard dozen door ons laten bedrukken wat een persoonlijke uitstraling geeft. Bent u niet helemaal zeker van de kwaliteit van het karton, de afmetingen en/of bedrukking ervan? Geen zorgen! Wij bieden u altijd de mogelijkheid om een model aan te vragen voordat u een grote bestelling plaatst. Zo kunt u eerst zelf aan de hand van een proefversie testen of de door u samengestelde doos naar wens is. Heeft u verder nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen van onze klanten.

Soorten standaard dozen

Wij beschikken over een breed assortiment aan standaard dozen waardoor er vaak wel een formaat/model bij zit die voldoet aan uw wensen, u kunt bij ons terecht voor onder andere:


Standaard dozen bedrukken

Ook zijn onze standaard dozen te bedrukken om een persoonlijke uitstraling aan uw verpakking te geven. U kunt bij Dozenproducent uw dozen laten bedrukken op één of meerdere zijden. Voor het bedrukken van uw dozen beschikken wij over verschillende technieken:

  • Flexo (alleen zwart, eenvoudig)
  • Zeefdruk (heldere en witte kleuren, max 2 kleuren)
  • Offset UV (full colour UV, fotografisch met lichte glans)
  • Digitaal Inkjet (Full colour met een maximaal printbereik van 29cm breed en een lengte van 89cm en kan helaas geen foto's en/of volvlakken printen)

Houdt er rekening mee dat voor een optimaal resultaat de bestanden voor de bedrukking vector-bestanden dienen te zijn. Wij helpen u graag met vragen over uw bedrukking.

Standaard dozen online

Door onze handige online rekentool kunt u zelf uw standaard doos bedrukt of onbedrukt online bestellen. U heeft altijd de mogelijkheid om een model aan te vragen. Zo weet u zeker dat de kwaliteit, afmetingen en bedrukking kloppen voordat u een bestelling plaatst. Door onze scherpe prijzen en hoge kwaliteit zijn wij voor iedereen de beste Dozenproducent.

Standaard dozen bestellen

Naast onze standaard dozen waar stansmessen aanwezig voor zijn, Hebben we nog meer modellen waar een stansmes voor is in ons assortiment, zie dan ook de Dozen op thema daar hebben we de volgende soorten dozen waar een stansmes van aanwezig is:


Wij bieden naast ons ruime assortiment aan standaard dozen ook verschillende inpakmaterialen aan zoals bijvoorbeeld luchtkussenfolie of schuimfolie. Zo kunt u praktisch alles inpakken en beschermen. Niet alleen de doos, maar ook de inhoud komt dan veilig aan.