Kleine doosjes

Kleine doosjes

Wat voor kleine doosjes zijn voor uw organisatie de beste verzenddoosjes? Dit is afhankelijk van vele factoren. Zaken die een rol kunnen spelen zijn het formaat, de kleur, de kwaliteit en niet onbelangrijk de inhoud. Als ervaren dozenleverancier kunnen we u perfect adviseren. We weten welke verzenddoosjes bij welke wensen passen. U kunt kleine doosjes kopen of wat grotere dozen bestellen. Dozenproducent biedt vele mogelijkheden en u bepaalt de maat.

Kleine doosjes karton

Zoekt u een verpakking voor lenzen, oorbellen of andere kleine artikelen? Dan kunnen kleine doosjes van karton ervoor zorgen dat uw producten goed aankomen bij de klant. Naast het veilig verzenden wilt u ook dat uw verpakking er goed uit ziet. Een doosje van Dozenproducent geeft u de mogelijkheid een goede eerste indruk te geven bij uw klant. U kunt bij ons namelijk kiezen voor het gebruik van gekleurd karton of de doosjes laten bedrukken. Maak van het ontvangen en versturen van elk pakketje een feestje, dankzij onze kleine doosjes van karton!

Kleine doosjes met deksel

Dozenproducent levert ook kleine doosjes met deksel. Deze bestaan uit twee delen, een bodem en een deksel. Het bovenste en onderste deel passen naadloos over elkaar waardoor het één geheel wordt. De dozen zijn zeer snel in elkaar te zetten en dit maakt kleine doosjes met deksel ideaal voor het versturen van verschillende producten. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om dozen, vouwdozen, stansdozen of luxe dozen op maat te bestellen.

Kleine doosjes bestellen

Wanneer u kleine doosjes wilt bestellen voor uw bedrijf, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Dozenproducent kunt u uit ons grote assortiment exact de doos bestellen die u nodig heeft. Onze klanten kopen onze kartonnen dozen of restpartij dozen, omdat ze hun producten op een professionele manier willen verpakken of verschepen. Dat wilt u toch ook? Ontdek nu hoe eenvoudig het is om kleine doosjes te bestellen in onze webshop!

Kleine doosjes op maat

Bent u benieuwd naar onze kleine doosjes op maat? Natuurlijk maakt Dozenproducent ook “gewone” standaarddozen, maar het maatwerk is wel wat ons onderscheidt. Als u een bijzonder product wilt verpakken moet u bij ons zijn. Maatwerk is over het algemeen, aandacht hebben voor detail. Vaak blijkt het moeilijk om kleine doosjes op maat in kleine oplagen te vinden. Bij Dozenproducent is dit gewoon mogelijk. Heeft u maar tien doosjes nodig? Voor ons is dat geen probleem. U kunt direct bestellen via de website. Uiteraard is het ook mogelijk om eerst een offerte aan te vragen. Wij berekenen altijd een scherpe prijs voor u!

Kleine doosjes bedrukken

U kunt uw kleine doosjes laten bedrukken in één kleur of zelfs Full Colour. Uw bedrijfslogo kan een slimme toevoeging zijn. Bent u niet helemaal zeker van de kwaliteit van het karton, de afmetingen of bedrukking ervan? Geen zorgen! U krijgt via onze webshop de mogelijkheid om een modelexemplaar te bestellen. Zo weet u zeker dat de kleine doosjes die u laat bedrukken de gewenste uitstraling hebben, voordat u een grote bestelling plaatst.