Kartonnen dozen

Kartonnen dozen

Wij zijn dé specialist op het gebied van kartonnen dozen. Met onze jarenlange ervaring weten wij van Dozenproducent.nl hoe belangrijk het is om uw producten in een stevige verpakking te kunnen opslaan of verzenden. Zo weet u zeker dat alles veilig aankomt op de plaats van bestemming. Kies de geschikte doos uit ons ruime assortiment voor uw doeleinden. U kunt vrijwel alle soorten kartonnen dozen bij ons op maat laten maken. Dat zorgt voor optimale bescherming!

Kartonnen dozen op maat

Wilt u er zeker van zijn dat uw producten intact bij uw klanten aankomen? Dan is het verstandig om uw kartonnen dozen op maat te laten maken. Zo kunt u precies de juiste maten voor uw te verzenden goederen selecteren en zal dit minder snel verschuiven of beschadigen in de doos tijdens het verzendproces. Wanneer u breekbare spullen wilt verzenden, kunt u deze het beste ook nog inpakken en beschermen met bijvoorbeeld:

Denk er dan ook aan om de lege hoekjes in uw kartonnen dozen op maat op te vullen met proppen papier of luchtkussenzakjes. Dan is alles perfect verpakt!

Kartonnen dozen bedrukken

Natuurlijk is het erg handig wanneer uw klanten uw verpakkingen gelijk herkennen! Daarom kunt u ervoor kiezen ze volledig te personaliseren. Bij Dozenproducent.nl heeft u de optie om al uw kartonnen dozen te laten bedrukken. Bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo of merk. Daarnaast is het bij ons mogelijk om te kiezen uit verschillende kleuren karton als basis voor de bedrukking. Kies bijvoorbeeld uit wit, bruin of zwart voor uw kartonnen doos en laat hem dan bedrukken. Kies voor een opdruk op één zijde, meerdere zijden of over de volledige doos.

Kartonnen dozen online

Wanneer u besluit om uw kartonnen dozen online te kopen, kunnen wij ons voorstellen dat u graag eerst wilt weten hoe het eindproduct eruit ziet en aanvoelt. Om die reden kunt u bij ons altijd een proefexemplaar aanvragen om te zien of alles wat u hebt ontworpen wel aan uw verwachtingen voldoet. Is het toch niet helemaal perfect? Geen probleem. U kunt het materiaal, de maten en bedrukking van uw kartonnen dozen altijd nog online aanpassen!

Kartonnen dozen met deksel

U kunt ervan uitgaan dat uw spullen goed beschermd zijn tegen stoten en scheuren van de verpakking in onze kartonnen dozen met deksel. Dit dankzij het stevige golfkarton dat wij gebruiken voor het maken van de dozen. Wanneer u iets gaat verzenden, is het daarbij wel verstandig om goede tape te gebruiken. Zo weet u zeker dat de doos niet per ongeluk open gaat. Kartonnen dozen met deksel zijn bovendien erg handig om spullen in op te slaan. Dankzij het deksel zijn ze namelijk erg handig in gebruik.

Kartonnen dozen ontwerpen

U kunt op Dozenproducent.nl heel gemakkelijk uw eigen kartonnen dozen ontwerpen. Voor de bedrukking levert u de bestanden aan volgens de beschreven richtlijnen. De maten hoeft u alleen maar in te vullen. Om uw verpakking te laten bedrukken, kunt u kiezen uit een digitale UV bedrukking of zeefdruk. Een leuk idee is om de kartonnen dozen helemaal te ontwerpen in de huisstijl van uw bedrijf. Zo zijn ze gelijk herkenbaar voor uw klanten!

Kartonnen dozen producent

Bij Dozenproducent.nl hebben wij onze eigen machine om stansdozen te maken. Deze kunnen wij in allerlei soorten en maten leveren. Als echte kartonnen dozen producent hebben wij onze eigen machine. Dat zorgt ervoor dat wij ook nog eens razendsnel kunnen leveren! Onze stansmachine is voorzien van een mes die figuren uit een stuk karton snijdt. Zo heeft iedere doos precies de juiste vorm en maat. Wij maken als kartonnen dozen producent bijvoorbeeld een doos met deksel of postdozen op maat in iedere gewenste oplage.

Tip: wilt u verpakkingen kopen voor een bodemprijs? Kijk dan eens bij onze restpartijen.

Kartonnen dozen bestellen

Op onze website kunt u eenvoudig de prijzen berekenen wanneer u kartonnen dozen wilt bestellen. U kiest het model, materiaal, de maten en of u een bedrukking wilt. Aan de hand van het ingevoerde aantal ontvangt u dan een offerte. Betalen kan later op factuur of gelijk via iDeal wanneer u bij ons kartonnen dozen gaat bestellen. Heeft u nog vragen of komt u er niet helemaal uit? Dan helpen wij u uiteraard graag. Neem contact op met onze klantenservice of kijk eerst eens bij de veel gestelde vragen.