Rekwikkelfolie

Rekwikkelfolie

Bij Dozenproducent bestelt u eenvoudig uw rekwikkelfolie en kartonnen dozen. Rekwikkelfolie wordt gebruikt voor het bij elkaar houden van producten in pakketvorm of producten die op een pallet staan. Rekwikkelfolie verpakkingsmateriaal wordt door ons aangeboden in de kleuren zwart, wit en transparant. Zo kunt u zelf kiezen om de inhoud van uw lading te beschermen tegen daglicht en/of diefstal. U vindt bij ons al uw verpakkingsbenodigdheden zoals restpartij dozen of vouwdozen of stansdozen op maat.

Rekwikkelfolie kleuren

Naast dat wij rekwikkelfolie in diverse kleuren aanbieden, werken wij ook met afnamekorting. Dus hoe meer u besteld, hoe voordeliger! Bij ons kunt u kiezen uit: transparant, wit of zwart. Door bijvoorbeeld zwart te gebruiken maakt u uw pakketje minder aantrekkelijk voor dieven en beschermt u uw goederen tegen daglicht. Vergeet ook niet om een doos op maat te kiezen die perfect past bij uw producten. Voor scherp geprijsde rekwikkelfolie in diverse kleuren moet u bij Dozenproducent zijn!

Rekwikkelfolie rol

Wij helpen u graag om de risico’s op beschadiging van uw pakketten zo klein mogelijk te houden tijdens de verzending. Daarom bieden wij u verschillende soorten rekwikkelfolie op rol aan. Zo kiest u altijd de meest geschikte folie voor uw vracht! Wij hebben bijvoorbeeld ook schuimfolie in verschillende diktes om uw breekbare producten te beschermen. Rekwikkelfolie op rol hebben wij altijd in verschillende maten op voorraad. Ontdek rekwikkelfolie van de beste kwaliteit in onze webshop!

Rekwikkelfolie kopen

Om uw pakketten zo veilig mogelijk te verzenden, kunt u het beste rekwikkelfolie kopen. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden u namelijk een breed assortiment verpakkingsmateriaal aan. Hiermee beschermt u uw te verzenden producten. Een groot voordeel van rekwikkelfolie kopen is dat het erg gemakkelijk en snel in gebruik is. Wij zijn al ruim 25 jaar lang specialist in dozen en verpakkingsmaterialen.  Kies Dozenproducent voor stevig verzendmateriaal waar u op kunt rekenen!