Verzendzakken (Plastic)

Verzendzakken

Bij Dozenproducent vindt u een ruim aanbod plastic verzendzakken in een groot aantal afmetingen. Deze worden ook wel koerierszakken genoemd, zijn bijzonder sterk en geschikt voor het veilig versturen van bijvoorbeeld kleding, boeken, textiel of brochures. Deze verzendzakken zijn ondoorzichtig en gemakkelijk te sluiten dankzij een handige tearstrip. Om de inhoud tijdens transport te verzekeren tegen diefstal is de plastic verzendzak lastig te hersluiten. Zo kan de ontvanger van uw postpakket zelf controleren of de koerierszak open is geweest.

Verzendzakken bestellen

Bij Dozenproducent kunt u heel eenvoudig verzendzakken bestellen. Ze liggen bij ons op voorraad, worden snel geleverd in dozen van 250 of 500 stuks, zijn licht van gewicht en kan bestaan uit 70 of 100 micron (micrometer). Wij werken met een kortingsschema, dus hoe meer u bestelt hoe voordeliger het wordt. Bent u dus van plan om verzendzakken te bestellen om uw postpakketten op een veilige manier te kunnen verzenden? Ontdek dan de scherpe prijzen in onze webshop!


Verzendzakken brievenbus

Dozenproducent biedt verzendzakken voor in de brievenbus aan en dit heeft een aantal voordelen. Allereerst zijn deze een stuk voordeliger dan bijvoorbeeld verzenddozen. Daarnaast heeft het een stuk minder volume. Dit betekent ook dat u pakketten kunt verzenden zonder dat de ontvanger verplicht thuis moet blijven. Verzendzakken passen eenvoudiger door de brievenbus. Dit betekent ook dat u bespaart op verzendkosten! Om te zorgen dat het pakket in keurige staat aankomt, is het zeer handig dat de verpakking net als onze standaard dozen vocht- en stof afstotend is.


Verzendzakken webshop

Bent u op zoek naar verzendzakken voor in de webshop? Dan bent u bij ons aan het goede adres! In ons brede assortiment zijn genoeg verzendzakken te vinden. Deze zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en maten. Een onmisbaar item voor uw webshop verpakkingspakket. Ook hebben onze plastic verzendzakken voor in de webshop een permanente plakstrip. Zo weet u zeker dat uw pakket veilig overkomt. U kunt bij ons gemakkelijk grote hoeveelheden bestellen en waar nodig bij laten maken. Heeft u liever kartonnen dozen of restpartij dozen? Bekijk ons ruime assortiment of laat vouwdozen of stansdozen op maat maken.

Verzendzakken online

Wanneer u producten veilig naar uw klant wilt versturen dan doet u er goed aan om uw verzendzakken online te bestellen. Dozenproducent heeft plastic verzendzakken in het assortiment, met de meest gangbare maten, waarmee u uw producten eenvoudig kunt versturen via pakket- of brievenbuspost. Als webshop eigenaar wilt u natuurlijk dat uw producten veilig en in goede conditie aankomen bij uw klant. Onze goede service en verzending zorgen ervoor dat klanten ook klanten blijven. Bent u benieuwd naar verzendzakken kijk dan snel online!