Verzendzakken (Papier)

Verzendzakken Papier

We verpakken en verzenden steeds meer. Dit heeft grote impact op onze omgeving en het milieu. Met deze verzendzakken reduceren, hergebruiken en recyclen we, waardoor we samen iets terug kunnen doen voor de wereld.

Verzendzakken Duurzaam

Deze verzendzak is gemaakt uit 135 grams gerecycled kraft, heeft het FSC-keurmerk is daarmee groen, duurzaam en beter voor het milieu. Het formaat is flexibel en past zich aan de inhoud aan waardoor er minder lucht wordt ‘verpakt’.
Het gebruik van deze verzendzakken zorgt voor een forse afname van het totale verzendvolume en draagt bij tot een vermindering van de CO2-uitstoot.

Verzendzakken Gebruik

Tegelijkertijd is deze verzendzak in een handomdraai te vullen, te sluiten, te openen en weer te sluiten.

Verzendzakken Hergebruik

Deze verzendzakken zijn voorzien van een zelfklevende strip + tearstrip en heeft bovendien een 2e strip voor retourzendingen.

Verzendzakken Bedrukken

Heeft u een speciale boodschap voor de ontvanger of wilt u graag uw logo en slogan op uw verpakking hebben staan? Laat dan uw verzendzakken bedrukken bij Dozenproducent.nl! Een print met enkel zwarte inkt is mogelijk maar ook met kleuren behoren tot de mogelijkheden.
Laat uw creativiteit op de vrije loop en geef ons gerust door met welke tekst of afbeelding wij uw verzendzakken mogen bedrukken!