Gripzakken

Gripzakken

Al uw spullen stofvrij en waterdicht verzenden? Onze gripzakken zijn daarvoor bestemd! De gripzakken zijn meerdere keren te gebruiken, doordat er een gripsluiting op zit die je gemakkelijk kunt openen en sluiten. De zakjes zijn op te hangen aan een ponsgaatje in het midden en daardoor ook geschikt als displayverpakking. Doordat het zakje gemaakt is van lichte materialen zijn de verzendkosten ook een stuk lager dan bij een normale doos. De gripzakken zijn ook leverbaar in uw eigen bedrijfsuitstraling!

Minigripzakken

Als u uw producten graag gesloten wilt verzenden, verpakken of bewaren, dan bieden de minigripzakken een juiste oplossing! Alle zakjes beschikken over dezelfde dikte laag. De zakjes zelf zijn gemaakt van lage dichtheid polyetheen- folie. Bestel eenvoudig verschillende soorten verpakkingsmateriaal bij Dozenproducent. Voldoen onze minigripzakken niet aan uw wensen of eisen? Het is bij ons ook mogelijk om maatwerk te bestellen! Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Sluitgripzakken

Waar kunt u sluitgripzakken eigenlijk allemaal voor gebruiken? Onder andere voor het verpakken van allerlei producten zoals kruiden, schroeven en kralen. Ook is het te gebruiken voor de presentatie van producten en voor het netjes versturen van producten en kleine onderdelen. Daarnaast zijn de sluitgripzakken verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen. Voor grote als kleine verzendingen.

Gripzakken kopen

Welke maat, dikte of soort je nodig hebt maakt niet uit, Dozenproducent heeft het allemaal in het assortiment. Zo kunt u altijd de juiste gripzakken kopen, waar u naar op zoek bent. Ook hebben we bij ons in het assortiment verschillende kartonnen dozen en restpartij dozen. Daarnaast is het ook mogelijk om dozen, vouwdozen en stansdozen op maat te laten maken. Voor al uw soorten verzendingen helpen onze specialisten mee denken aan een oplossing. Als u besluit de gripzakken te kopen, maar u heeft er nog vragen over. Neem dan eens een kijkje naar de veel gestelde vragen op onze website!