Tape Breekbaar

 1,96

50mm x 66mtr

  • Levertijd vanaf 10 werkdagen
  • Gratis bezorgd vanaf € 75,-
  • Achteraf betalen mogelijk

Tape Breekbaar

Met onze Breekbaar Tape kunt u er zeker van zijn dat uw delicate en kwetsbare items veilig en onbeschadigd blijven tijdens het transport. Deze tape is speciaal ontworpen om te waarschuwen voor de breekbaarheid van de inhoud van uw dozen.

Onze Breekbaar Tape heeft een breedte van 50mm en een lengte van 66 meter, waardoor u voldoende tape heeft om al uw dozen te verzegelen. De tape is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat stevig en duurzaam is, zodat het niet gemakkelijk scheurt of loslaat tijdens het transport.

De opvallende rode kleur met de duidelijke witte tekst Breekbaar” zorgt ervoor dat uw pakketten direct herkenbaar zijn als kwetsbare items. Dit helpt bij het voorkomen van ongelukken en zorgt ervoor dat uw pakketten met de nodige zorg worden behandeld.

Onze Breekbaar Tape is ideaal voor het verpakken van glaswerk, porselein, elektronica en andere breekbare voorwerpen. Het biedt extra bescherming en gemoedsrust, zowel voor u als voor de ontvanger van uw pakketten.

Voeg onze Breekbaar Tape toe aan uw verpakkingsbenodigdheden en verzend uw delicate items met vertrouwen. Bescherming en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, en met onze Breekbaar Tape kunt u erop vertrouwen dat uw kostbare bezittingen veilig aankomen op hun bestemming.”

Tape Breekbaar

 1,96

50mm x 66mtr

  • Levertijd vanaf 10 werkdagen
  • Gratis bezorgd vanaf € 75,-
  • Achteraf betalen mogelijk