Verpakkingen

Verpakkingen

Bent u als ondernemer op zoek naar topkwaliteit verpakkingen? Dan zit u goed bij Dozenproducent! Wij zijn al 25 jaar gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige verpakkingsdozen voor de industrie. Dat wij voor ieder bedrijf klaar staan, ziet u ook terug in de variatie binnen ons assortiment. Zo vindt u bij ons niet alleen standaard vouwdozen, maar ook diverse pallets en verschillende varianten verpakkingsfolie. Wij leveren producten die klaar zijn voor gebruik, maar kunnen ook verpakkingen en dozen op maat produceren. Zo kunt u kiezen uit vouwdozen of stansdozen op maat. Van witte tot full color dozen, alles is mogelijk bij Dozenproducent!

Verzendverpakkingen

Bij ons bestelt u eenvoudig uw verzendverpakkingen. U kunt kiezen uit enveloppen gevoerd met luchtkussentjes of bubbelfolie, gripzakken, paklijsten, mailing bags, verzendzakken en kokers. Deze verschillende verzendverpakkingen zorgen ervoor dat de inhoud onbeschadigd blijft. Wilt u kleine, breekbare onderdelen versturen? Kies dan voor luchtkussen enveloppen. De noppenfolie aan de binnenkant zorgt voor optimale bescherming. Ondanks de opvulling passen de enveloppen gemakkelijk door de brievenbus. Kies Dozenproducent voor al uw verzendverpakkingen!

Beschermverpakkingen

In onze webshop kunt u eenvoudig uw beschermverpakkingen bestellen. Dit verpakkingsmateriaal is een vulling om, zoals de naam al zegt, de inhoud van uw kartonnen dozen extra bescherming te bieden en er te zorgen dat er niets gaat schuiven bij transport. Wij bieden diverse verpakkingsmaterialen, zoals luchtkussenfolie, golfkartonrollen, schuimfolie, flopak schuimkorrels, natronkraft papier, fillpak papier of zijdevloei. Wij leveren uw beschermverpakkingen snel en voordelig!

Tape verpakkingen

Wilt u tape voor verpakkingen kopen? Dit doet u heel eenvoudig bij Dozenproducent! De rollen tape die u bij ons kunt bestellen zijn van hoge kwaliteit en hebben een grote aanvangshechting. Gebruik tape voor verpakkingen langdurig zonder kwaliteitsverlies en profiteer van een goede prijs/kwaliteit verhouding. Bovendien hebben wij een set van 6 rollen tape met een handige dozensluiter of afroller in de aanbieding! Daarnaast vindt u bij ons ook restpartij dozen voor al uw producten.

Wikkelverpakkingen

Verzend u veel en regelmatig producten? Zorg er dan voor dat de lading stevig blijft staan op de pallet door gebruik te maken van wikkelverpakkingen. Door de lading in te wikkelen, zorgt u voor minder risico’s. Zo kunnen uw producten niet zomaar omvallen. De wikkelverpakkingen zijn transparant, zodat de inhoud van de pallet goed te zien is. Bij Dozenproducent vindt u het geschikte verpakkingsmateriaal voor het wikkelen en omsnoeren van uw pakketten of producten op pallets!

Verpakkingen kopen

Via de webshop van Dozenproducent kunt u eenvoudig en snel al uw verpakkingen kopen. Wij zijn al ruim 25 jaar specialist op het gebied van dozen en verpakkingen. Heeft u vragen over een bestelling of product? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice! U vindt bij ons de perfecte dozen voor uw bedrijf. Zo is het ook mogelijk om uw dozen of verpakkingen te laten bedrukken met uw logo of een tekst. Verpakkingen kopen doet u snel en voordelig bij Dozenproducent!