Geschenkdozen 421

Geschenkdozen

Cadeaus zijn bedoeld om mensen blij te maken. Kies daarom voor de schitterende geschenkdozen van Dozenproducent.nl! Met de uitermate hoge kwaliteit van ons materiaal bent u er zeker van dat uw geschenk in optimale staat bij de ontvanger arriveert. Voor de zekerheid heeft u natuurlijk de mogelijkheid om het pakket op te vullen met luchtkussenfolie of ander materiaal ter bescherming. Hiermee kunt u uw geschenkdozen met een gerust hart aan uw vaste bezorgingsdienst overdragen.

Geschenkdozen op maat

Zowel in praktische zin als omwille van uitstraling doet u er verstandig aan om uw geschenkdozen op maat te bestellen. Maak uw keuze uit ons ruime aanbod en vind de modellen met de afmetingen die het beste voldoen aan de beoogde inhoud. Vindt u niet precies wat u zoekt? Geen nood! Met onze speciale machine kunnen we uw geschenkdozen geheel op maat maken. Geef ons simpelweg de gewenste afmetingen door en wij gaan direct voor u aan de slag.

Geschenkdozen bedrukken

Maak uw pakketten nog persoonlijker door uw geschenkdozen professioneel te laten bedrukken! Bij Dozenproducent heeft u de keuze uit een opdruk met enkel zwarte inkt, een print in twee kleuren of tekst en afbeeldingen in full colour. Uiteraard hangt de keuze ook af van de kleur van de ondergrond. Standaard heeft u bij ons wit, zwart of bruin als opties. Maar het uiterlijk van uw verpakkingen kan geheel anders worden zodra u ervoor kiest op uw geschenkdozen te laten bedrukken bij Dozenproducent.nl!

Geschenkdozen bestellen

Heeft u een keuze gemaakt en wilt u bij ons uw geschenkdozen bestellen? Dan kunt u rekenen op verpakkingsmaterialen van topkwaliteit karton! Mocht u twijfels hebben of meer informatie willen, dan kunt u terecht bij onze veelgestelde vragen of contact opnemen met onze deskundige klantenservice. Wilt u eerst zien wat u krijgt voordat u uw geschenkdozen gaat bestellen? Dat kan! Wij sturen u graag een model exemplaar op, zodat u deze kunt uittesten alvorens u de knoop doorhakt.