Amerikaanse vouwdozen

Amerikaanse vouwdozen

De meest gangbare verpakkingsmaterialen zijn Amerikaanse vouwdozen. Dit komt doordat ze degelijk zijn en over het algemeen wat groter van formaat dan bijvoorbeeld postdozen. Al zijn onze Amerikaanse vouwdozen in verschillende maten verkrijgbaar voor diverse doeleinden. Zo is het A4 formaat bijvoorbeeld ideaal voor het verzenden van belangrijke papieren en documenten. Bekijk de uiteenlopende mogelijkheden op Dozenproducent om de perfecte verpakking te vinden!

Amerikaanse vouwdozen enkel golf

Zoekt u een veelzijdige, maar stevige doos? Amerikaanse vouwdozen van enkel golf zijn ideaal! U kunt er een hoop in kwijt om te verzenden of op te slaan. Voor echt zware pakketten zal een Amerikaanse vouwdoos met dubbele golf echter een betere keuze zijn. Deze kunnen ook uitstekend gebruikt worden voor internationaal transport. De Amerikaanse vouwdozen van enkel golf volstaan daarentegen prima bij gebruik op kantoor of voor het lichtere werk.

Amerikaanse vouwdozen op maat

Voor een unieke verpakking laat u Amerikaanse vouwdozen op maat maken. U heeft zelf volledige controle over de kwaliteit, kleur en afmetingen van het karton. Zo heeft u keuze uit vouwdozen of stansdozen op maat. Wilt u graag weten hoe uw Amerikaanse vouwdozen op maat er precies uit komen te zien? Wanneer u een grote bestelling wilt doen is het mogelijk om vooraf een modelexemplaar te ontvangen. Zo kunnen er altijd nog aanpassingen worden gemaakt en komt u niet voor verrassingen te staan!

Amerikaanse vouwdozen bedrukken

Wilt u opvallen? Laat dan uw Amerikaanse vouwdozen bedrukken! Bij Dozenproducent is het mogelijk om uw verpakkingsmateriaal een persoonlijke uitstraling te geven door bijvoorbeeld uw bedrijfslogo af te laten drukken. Dit kan op één, twee of meerdere zijdes. De bedrukking kan in:

  • Zwart-wit
  • Een kleur
  • Twee kleuren
  • Full colour

Wanneer u nog vragen heeft over onze Amerikaanse vouwdozen en het bedrukken daarvan, neemt u gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Amerikaanse vouwdozen kopen

Het enige adres om uw Amerikaanse vouwdozen te kopen is natuurlijk Dozenproducent.nl! Onze webshop heeft een breed assortiment aan kartonnen en restpartij dozen, ruime voorraad en vele mogelijkheden als het gaat om aanvullende service en opties. U kunt bij ons namelijk niet alleen uw Amerikaanse vouwdozen kopen, maar ook extra bescherming zoals luchtkussenfolie. Zo blijft de inhoud van uw pakket optimaal beschermd tijdens opslag of verzending!