Amerikaanse vouwdozen dubbele golf

Amerikaanse vouwdozen dubbele golf

Wanneer de pakketten die u verstuurt aan de zware kant zijn, komen Amerikaanse vouwdozen met dubbele golf heel goed van pas. Deze verpakkingsmaterialen zijn namelijk ontzettend stevig door de de stevige opbouw van het karton. Daarbij zijn ze ruim van formaat. Uiteraard is het bij Dozenproducent mogelijk om de Amerikaanse vouwdozen dubbele golf in verschillende afmetingen te bestellen. Bekijk de verschillende opties snel in onze overzichtelijke webshop. Ook extra bescherming voor de inhoud van uw pakketten koopt u eenvoudig bij ons online!

Amerikaanse vouwdozen dubbele golf afmetingen

Belangrijke documenten verstuurt u veilig in Amerikaanse vouwdozen met dubbele golf in A4 formaat. Andere afmetingen zijn natuurlijk ook mogelijk. Let er wel op dat bij sommige producten de inwendige afmetingen staan en bij andere Amerikaanse vouwdozen met dubbele golf de uitwendige afmetingen. Deze gegevens worden overzichtelijk gemaakt bij de productinformatie op onze website. Het is uiteraard altijd mogelijk om contact met ons op te nemen wanneer u vragen heeft omtrent het beste formaat voor uw kartonnen dozen!

Amerikaanse vouwdozen dubbele golf op maat

U heeft volledige controle over de kwaliteit en kleur van het karton wanneer u Amerikaanse vouwdozen dubbele golf op maat bestelt. Ook de afmetingen bepaalt u zelf. Naast de Amerikaanse vouwdozen dubbele golf op maat, hebben we nog stansdozen op maat. Deze laatste zijn vooral rondom kerst een mooie aanvulling. We denken graag met u mee voor een luxe eindverpakking. Dozenproducent is er voor u van ontwerp tot eindproduct!

Amerikaanse vouwdozen dubbele golf bedrukken

U maakt slim reclame wanneer u uw Amerikaanse vouwdozen met dubbele golf laat bedrukken. Uw pakketten zijn namelijk direct herkenbaar. U heeft bij Dozenproducent verschillende mogelijkheden om uw Amerikaanse vouwdozen met dubbele golf te laten bedrukken. Onze opties zijn:

  • Aantal zijdes: u kunt één, meerdere of alle zijdes laten bedrukken
  • Kleuren: het is mogelijk om in zwart-wit, één of twee  kleuren en zelfs full colour te bedrukken

Tip Voor een echt unieke verpakking laat u uw bedrukte dozen op maat maken!

Amerikaanse vouwdozen dubbele golf kopen

Waar u moet zijn als u Amerikaanse vouwdozen met dubbele golf wilt kopen? Bij Dozenproducent natuurlijk! Via onze website kunt u voordelig uw gewenste soort, aantal en formaat dozen bestellen. Het is zelfs mogelijk om uw eigen logo erop te laten drukken. Wilt u graag zien hoe uw ontwerp eruit komt te zien? Het is mogelijk om een modelexemplaar aan te vragen voordat u een groot aantal Amerikaanse vouwdozen met dubbele golf gaat kopen. Voor extra voordeel kunt u kijken naar ons aanbod aan restpartij dozen.