Vouwdoosjes

Vouwdoosjes

U kunt bij Dozenproducent kiezen uit verschillende soorten vouwdoosjes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: wikkeldozen of kruisverpakkingen. Bij ons kunt u kiezen voor enkel of dubbelgolf karton en beslist u of u wel of geen handgrepen wilt. Dankzij onze calculator kunt u heel gemakkelijk berekenen wat de uiteindelijke prijs wordt (exclusief btw). Wij staan u graag bij mochten er vragen zijn en zorgen voor een scherpe prijs van uw vouwdoosjes. Ontdek het in onze webshop!

Vouwdoosjes karton

Wij zijn als bedrijf begaan met het milieu. Daarom bieden wij vouwdoosjes van karton aan. Dozen van karton zijn van nature licht in gewicht. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te hanteren en te vervoeren. Karton zorgt voor goede bescherming van uw goederen. U kunt kartonnen dozen in bijna elke maatvoering kopen bij Dozenproducent. Bent u van plan om vouwdoosjes van karton aan te schaffen? Maak dan gemakkelijk online uw keuze!

Vouwdoosjes bestellen

Nog veel gemakkelijker dan kleine dozen kopen in een groothandel is vouwdoosjes bestellen: u hoeft zelf niet te rijden, de doosjes komen meteen daar terecht waar ze moeten zijn en, meer nog, u bestelt ze plat en kunt ze later opvouwen waardoor u er veel meer tegelijk kunt bestellen en opslaan. U kunt doosjes online bestellen, en dat kan altijd. Profiteer van onze snelle levering en ontdek hoe makkelijk het is om vouwdoosjes te bestellen!

Vouwdoosjes op maat

Bestel bij ons eenvoudig uw vouwdoosjes op maat. U kunt kiezen uit verschillende modellen, waarbij u zelf de kwaliteit en kleur van het karton bepaalt. Naast vouwdozen bieden we ook stansdozen op maat. Bent u niet helemaal zeker van de kwaliteit van het karton of de afmetingen? Geen zorgen! Wij bieden u altijd de mogelijkheid een modelexemplaar aan te vragen, voordat u een grote bestelling plaatst. Zo kunt u eerst zelf aan de hand van een proefversie testen of de door u samengestelde vouwdoosjes op maat naar wens zijn.


Vouwdoosjes bedrukken

Het behoort ook zeker tot de mogelijkheden om uw vouwdoosjes te laten bedrukken. Wij werken met Flexo, dit is alleen zwart, Digitaal groot uitgevallen inkjet printer, Zeefdruk, waarbij we gebruik maken van maximaal twee kleuren en Offset UV, met deze optie krijgt u fotografische kleuren met een lichte glans. Wij geven u richtlijnen voor de bedrukking en de prijs kan uit een lopen maar is altijd in uw voordeel. Ook kunt u vouwdozen op maat door ons laten bedrukken voor een persoonlijke uitstraling of bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo. Bent u van plan om vouwdoosjes te laten bedrukken? Kies dan voor Dozenproducent!

Vouwdoosjes kopen

Online vouwdoosjes kopen wordt makkelijk gemaakt door ons. Als ervaren aanbieder van golfkartonnen vouwdozen kunnen we scherpe prijzen combineren met een hoge kwaliteit en slim maatwerk. Bekijk ook onze restpartij dozen voor voordelige prijzen. Het eerste voordeel van vouwdozen is natuurlijk dat ze gevouwen kunnen worden, waardoor u ze makkelijk kunt bewaren als u ze niet gebruikt: opgevouwen nemen deze kartonnen dozen nauwelijks ruimte in beslag. Waarvoor u de vouwdoosjes ook nodig heeft, wij hebben de doosjes die hierbij passen.