Postdozen

Postdozen

Bij Dozenproducent.nl vinden wij het belangrijk dat uw pakketten veilig bij uw klanten aankomen! Onze postdozen zijn daarom altijd van de beste kwaliteit. Deze maken wij van stevig karton. U kunt kiezen uit:

  • Microgolf karton
  • Enkelgolf karton
  • Dubbelgolf karton

Daarbij kunt u ook de kleur van het karton kiezen. De opties hierin zijn wit, bruin, zwart of een combinatie hiervan. Uiteraard kunt u uw postdozen ook compleet personaliseren door bijvoorbeeld uw bedrijfslogo erop te laten drukken.

Postdozen verzenden

Onze verpakkingen kunt u gebruiken voor verschillende doeleinden, maar postdozen zijn ideaal voor het verzenden van producten. Dankzij het meest stevige karton, bent u ervan verzekerd dat uw producten onbeschadigd bij uw klanten aankomen. Zo kunt u met een gerust hart uw producten opsturen. Daarbij levert het natuurlijk ook nog eens tevreden klanten op!

Tip: gaat u onze postdozen gebruiken om spullen te verzenden? Vergeet dan ook niet om goede tape te gebruiken om uw pakketten af te sluiten!

Postdozen op maat

Om ervoor te zorgen dat uw verpakte goederen niet gaan verschuiven tijdens het verzendproces, is het verstandig om uw postdozen op maat te laten maken. Zo blijft alles intact! Heeft u breekbare materialen? Dan kunt u deze het beste ook nog inpakken en beschermen met bijvoorbeeld:

Vergeet dan bovendien niet om de lege hoekjes in uw postdozen op maat op te vullen. Dan schuift er helemaal niets meer heen en weer!

Postdozen voordelen

Naast dat u zelf de kartonsoort en afmetingen kunt uitkiezen, hebben onze postdozen nog meer voordelen. Wij bieden u namelijk speciale modellen voor verschillende producten. Kies bijvoorbeeld uit juweliersdoosjes of parfumdozen in verschillende kleuren en maten. Daarnaast zijn postdozen ook nog eens voorzien van een handige deksel, waardoor alles goed af te sluiten is. Postdozen bieden dus vele voordelen! Wanneer u dozen op maat bij ons bestelt, kunt u bovendien een modelexemplaar aanvragen om eerst te kijken of alles naar wens is.

Postdozen bedrukken

Het is natuurlijk altijd handig als uw klanten gelijk weten waar hun pakket vandaan komt. Daarom kunt u bij ons uw postdozen ook laten bedrukken. Laat bijvoorbeeld uw merk of bedrijfslogo als bedrukking op de dozen zetten. Dat kan door middels van digitale UV-bedrukking of zeefdruk. Lever uw bestand aan en kies hoeveel zijden van uw postdozen u wilt laten bedrukken. Een leuke optie is ook om de volledige doos te personaliseren. Zo kunt u uw ontwerp helemaal aanpassen aan uw huisstijl!

Postdozen producent

Bij Dozenproducent.nl hebben wij onze eigen machine om stansdozen te maken. Als postdozen producent kunnen wij u dan ook vele soorten en maten snel leveren. Onze stansmachine is voorzien van een mes die figuren uit een stuk karton snijdt. Zo heeft iedere doos precies de juiste vorm en maat. Wij zijn niet alleen dé postdozen producent, maar maken ook bijvoorbeeld een doos met deksel in iedere gewenste oplage voor u! Kijk ook eens bij onze restpartijen voor verpakkingen tegen zeer scherpe prijzen.

Postdozen bestellen

Wanneer u bij ons postdozen wilt bestellen, kunt u dat gelijk online doen of eerst een offerte aanvragen. Wij denken bovendien graag met u mee over bijvoorbeeld de meest geschikte kwaliteit of het beste formaat voor uw doeleinden. Heeft u dus vragen, speciale wensen of is er iets onduidelijk? Kijk dan bij de veel gestelde vragen van onze klanten of neem contact op met onze klantenservice voordat u uw postdozen gaat bestellen. Zo weet u zeker dat straks alles naar wens is!