Brievenbusdoosjes

Brievenbusdoosjes

Heeft u een product dat door de brievenbus past? Dan bent u met brievenbusdoosjes vaak voordeliger uit. Voor brievenbusbezorging betaalt u binnen Nederland namelijk minder portokosten. Brievenbusdoosjes van Dozenproducent zijn zeer stevig en leveren een goede oppervlaktebescherming. Ze kunnen met of zonder beschermlaag geleverd worden. Boeken, agenda’s of platte producten zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt voor brievenbusdoosjes.

Brievenbusdoosjes karton

U kunt aanzienlijk op uw verzendkosten besparen door brievenbusdoosjes van karton te kopen. Ons assortiment goedkope brievenbusdozen bevat gestandaardiseerde en genormeerde brievenbusmaten. Onze gestandaardiseerde maten zijn verkrijgbaar in een stevige witte kwaliteit en in een extra sterke bruine kwaliteit. Ontdek de voordelen van brievenbusdoosjes van karton in onze webshop! Bekijk ook onze andere kartonnen dozen en restpartij dozen.

Brievenbusdoosjes maten

Bent u op zoek naar brievenbusdoosjes met specifieke maten? Ontdek alle mogelijkheden in onze webshop. Ook voor bijvoorbeeld kalenderdozen kunt u bij ons terecht. U heeft keuze uit onder andere vouwdozen en stansdozen op maat. Als u bij ons een bestelling plaatst,  dan is het mogelijk om een modelexemplaar aan te schaffen. Hiermee kunt u zien hoe de doosjes er in werkelijkheid uitzien en hoe goed de kleuren uitkomen. Wij maken graag brievenbusdoosjes in verschillende maten voor u.

Brievenbusdoosjes bedrukken

Een bedrukte doos is uw visitekaartje. Als u ervoor kiest om brievenbusdoosjes te laten bedrukken en zo uw producten te verspreiden, vergroot u daarmee uw naamsbekendheid. Veel webshops kiezen ervoor hun kartonnen brievenbusdoosjes te bedrukken. Een doos laten bedrukken door Dozenproducent is een uitstekende vorm van reclame, want een persoonlijk vormgegeven kartonnen doos springt direct in het oog en straalt uit waar uw bedrijf voor staat. Om brievenbusdoosjes te laten bedrukken bent u bij ons aan het juiste adres.

Brievenbusdoosjes goedkoop

Dozenproducent is dé webshop waar u uw brievenbusdoosjes goedkoop bestelt. Onze doosjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. De dozen zijn geschikt voor het verzenden van poststukken met Post.nl en vallen onder de brievenbuspost. De portokosten voor het verzenden van de brievenbusdoos is lager dan het verzenden van pakketten. De verpakking is gemaakt van golfkarton. Bij ons kunt u brievenbusdoosjes goedkoop aanschaffen.

Brievenbusdoosjes bestellen

Een brievenbusdoos is geschikt voor het verzenden van kleine producten die door de brievenbus passen. De brievenbusdoosjes die u kunt bestellen zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten. Hierdoor is er altijd wel een brievenbusdoos die aansluit bij het door u te versturen product. U kunt brievenbusdoosjes bestellen om uw producten optimaal te beschermen en daarnaast bespaart u op de verzendkosten omdat de verzendverpakking gewoon door de brievenbus past. Dat is nog eens voordelig!