Kalenderdozen

Kalenderdozen

Panelen, posters en natuurlijk kalenders verstuurt u gemakkelijk en veilig met behulp van onze kalenderdozen. Deze zijn plat en hebben een hoogte van tussen de 10 en 60 millimeter. Ze zouden daarmee bijvoorbeeld als boekverpakking dienst kunnen doen. Deze kartonnen materialen van de hoogste kwaliteit zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en bruin. Wilt u er zeker van zijn dat uw verzendingen onbeschadigd overkomen? Dan heeft u zeker de kalenderdozen van Dozenproducent.nl nodig!

Kalenderdozen op maat

Het is heel begrijpelijk dat u naar verzendmaterialen zoekt die zorgen dat de inhoud niet kan schuiven. In dat geval maken wij uw kalenderdozen graag op maat! Geef ons gerust de gewenste afmetingen door, zodat wij direct voor u aan de slag kunnen gaan. Om schokken nog verder tegen te gaan, hebben wij ook nog luchtkussenfolie en andere vormen van bescherming voor u. Dit moet natuurlijk wel worden meegenomen in de berekening van uw kalenderdozen op maat. Laat dat maar aan onze experts over!

Kalenderdozen bedrukken

Bij Dozenproducent.nl maken we uw verpakkingen garaag persoonlijk! Dat doen we bijvoorbeeld door uw kalenderdozen te bedrukken met uw huisstijl, bedrijfslogo of unieke boodschap. Kies uit een print in het zwart, twee kleuren of zelfs full colour, afhankelijk van uw wensen. Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden die wij u bieden? Bekijk dan onze veelgestelde vragen pagina of neem contact met ons op! De medewerkers van onze deskundige klantenservice geven u graag gedetailleerde uitleg over hoe wij uw kalenderdozen kunnen bedrukken.