Kadodoos

Kadodoos

De ontvanger van een geschenk is natuurlijk extra blij zodra de inhoud van een pakket volledig intact overkomt. Daarom is de uitermate hoge kwaliteit die de kadodozen van Dozenproducent u biedt precies wat u zoekt! Deze zijn in vele verschillende afmetingen verkrijgbaar, zodat u zeker weet dat de beoogde inhoud er ruimschoots in zal passen. Blijft er veel ruimte over? Dan kunt u ter bescherming natuurlijk nog luchtkussenfolie of ander opvulmateriaal aan de kadodozen toevoegen. Zo weet u zeker dat uw pakket tegen een stootje kan!

Kadodozen op maat

Omdat ieder geschenk zijn eigen afmetingen heeft, is het handig wanneer u de mogelijkheid heeft om kadodozen op maat te bestellen. Gelukkig biedt Dozenproducent.nl u die optie! Wilt u graag een kartonnen verpakking die ietsje groter of kleiner is dan de modellen die u aantreft in ons brede assortiment? Geef dan gerust uw specifieke wensen aan ons door. In overleg met u komen we tot een schitterend eindresultaat met feilloze dozen op maat die precies om uw kado heen passen!

Kadodozen bedrukken

Wilt u uw verpakkingsmateriaal van een hint of andere boodschap voorzien? Dat kan! Laat uw kadodozen bedrukken bij Dozenproducent.nl met een tekst of afbeelding van uw keuze. Kies voor een print in het zwart of met twee specifieke kleuren. Is dat niet genoeg voor wat u van plan bent? Dan is het ook mogelijk om uw kadodozen te laten bedrukken in full colour! Bestel uw unieke verpakkingsmateriaal online in de oplage van uw keuze.

Kadodozen kerst

Zodra december begint te naderen, wordt het hoog tijd om kadodozen voor de periode rond kerst in huis te halen. Heeft u rond deze periode vaak een specifiek geschenk voor een persoon of doelgroep? Maak dan uw keuze uit onder andere:
Wanneer u uw geschenken stuurt vanuit uw onderneming, kunt u er natuurlijk voor kiezen om uw logo en huisstijl met uw kadodozen op de kerst- en eindejaarsperiode aan te passen. De leukste manier om uw ontvangers fijne feestdagen toe te wensen!

Kadodozen groothandel

Voor ieder geschenk, groot of klein, gaat u natuurlijk naar Dozenproducent.nl, uw vertrouwde kadodozen groothandel. De vele geschenkdozen uit ons brede assortiment bezorgen iedereen een grote glimlach. Afhankelijk van de inhoud, uiteraard: daar hebben wij helaas geen zeggenschap over.

Hoe het ook zij, door bij dé kadodozen groothandel uw verpakkingsmateriaal te bestellen om dit vervolgens te vullen, verzegelen en verzenden, weet u zeker dat u de beste bescherming voor uw presentjes in huis haalt.

Kadodozen kopen

U wilt er waarschijnlijk helemaal zeker van zijn dat u bij ons de ideale kadodozen gaat kopen. Dan kunnen we u van harte aanbevelen om eerst een model exemplaar te bestellen! Zo kunt u zich een goed beeld vormen voordat u een beslissing maakt. U kunt ons daarna tevens laten weten of er misschien nog aanpassingen moeten worden gedaan. Bent u helemaal tevreden over het testmateriaal? Dan staat niets u nog in de weg om bij de experts van Dozenproducent.nl uw kadodozen te kopen!