Geschenkdoosjes

Geschenkdoos

Sommige cadeaus zijn te kwetsbaar of overduidelijk qua vorm om gewoon met een papiertje te verpakken. Om ze te verzenden kunt u daarom het beste een hoge kwaliteit geschenkdoos gebruiken! En hiervoor bent u bij Dozenproducent.nl altijd aan het juiste adres. In ons ruime assortiment vindt u al uw verpakkingsmaterialen namelijk in ieder gewenst formaat. Zolang u de afmetingen weet van wat u precies wilt verzenden, zult u bij ons daarom snel de perfecte geschenkdoos vinden!

Kartonnen geschenkdoos

Stevigheid is troef wanneer u iets belangrijks als een gift aan iemand anders wilt verzenden. Daarom is iedere kartonnen geschenkdoos van Dozenproducent.nl uit stevig microgolf samengesteld! Mocht de giftbox onverhoopt toch een behoorlijke schok moeten opvangen of aan de elementen worden blootgesteld, dan is de box daarop berekend. Dankzij de kartonnen geschenkdoos die u bij de experts van Dozenproducent.nl bestelt, komt ieder cadeau veilig bij de beoogde ontvanger aan!

Geschenkdoos op maat

Niet ieder cadeau heeft dezelfde afmetingen. Gelukkig zit u bij Dozenproducent.nl gebeiteld wanneer u een geschenkdoos op maat wilt bestellen! Geef simpelweg de maten door van wat u wilt verzenden, zodat wij het perfecte verzendmateriaal voor u kunnen produceren. Uw ontvanger zit niet meer met een verpakking die zo onhandig groot is dat de inhoud gaat schuiven. Dat betekent dat een geschenkdoos op maat eraan bijdraagt dat uw verzending in perfecte staat bij de ontvanger arriveert!

Geschenkdoos bedrukken

Als bedrijf wilt u natuurlijk herkenbaar zijn. Daarom is een geschenkdoos laten bedrukken altijd een goed idee. Niet alleen vanaf de bovenkant maar ook aan de zijden kunnen wij al uw verpakkingsmaterialen van een passende opdruk voorzien. Denk bijvoorbeeld aan uw logo en huisstijl, of een veel persoonlijker uiterlijk met een bijzondere boodschap. Het aantal kleuren bepaalt u zelf wanneer u wilt dat wij uw geschenkdoos voor u bedrukken!

Geschenkdoos met deksel

Recycling en hergebruik zijn belangrijke onderwerpen tegenwoordig. Daarom kan uw geschenkdoos ook met een deksel worden uitgerust. Dat maakt hergebruik van het verpakkingsmateriaal een stuk gemakkelijker. Indien nodig kan de ontvanger van het artikel dat erin verzonden wordt de doos gebruiken om het mee te bewaren! Bovendien is de sluiting heel erg gemakkelijk te hanteren, zodat de inhoud nooit aan te veel licht wordt blootgesteld. Zo ziet u maar waar u een geschenkdoos met deksel allemaal voor kunt gebruiken.

Geschenkdoosjes

Wat klein is kan alsnog van enorme waarde zijn. In geschenkdoosjes van gering formaat kunnen immers ook sieraden of andere kostbare giften zitten een emotionele waarde voor de ontvanger. Zoals we eerder hebben aangegeven onze verpakkingen in ieder formaat kunnen worden geleverd. Wilt u veilig een klein cadeau van onschatbare waarde verzenden? Dat is geen enkel probleem! Voor alles van grote verzendmaterialen tot aan kleine geschenkdoosjes toe moet u namelijk absoluut bij Dozenproducent.nl zijn!

Geschenkdoos bestellen

In onze webshop kunt u voordelig uw geschenkdoos bestellen. Maar ook andere soorten verpakkingen kunt u in iedere gewenste oplage bij ons afnemen! Denk bijvoorbeeld aan:


Dankzij ons maatwerk zit u nooit met een overschot aan ruimte of dozen die te nauw afsluiten, wat de inhoud kan beschadigen. U doet er alles aan om uw ontvangers blij te maken door bij ons uw geschenkdoos te bestellen. Vraag gerust een modelexemplaar aan om te zien of deze perfect past bij uw doeleinden. Kijk ook zeker bij onze restpartijen voor de beste deals!