Dozen op maat laten maken

Wilt u graag dozen op maat laten maken?Via onze website uw gewenste doos maten aan ons doorgeven


DozenProducent.nl zorgt voor:

  • Maatwerk dozen vanaf 10 stuks
  • Sterk concurrerende prijzen
  • Een gratis bezorging
  • Keuze uit materiaal, kwaliteit en bedrukking
  • Tape, etiketten, beschermings- en vulmateriaal en wikkelfolie
  • Uitstekende kwaliteit


Bij ons kunt u dozen op maat bestellen, waarbij u zelf de maten, kwaliteit en bedrukking kunt bepalen. Geef deze direct aan ons door voor een offerte. Wij zorgen dat u uw doos op maat zo snel mogelijk kunt gebruiken.

Vind de juiste doos op maat voor uw verzendingen


Wilt u graag gemakkelijk en snel dozen op maat bestellen? Maak dan gebruik van de overzichtelijke website van DozenProducent.nl. Ook bieden wij u een uitgebreid aanbod aan verpakkingsmateriaal, waarbij er veel mogelijk is op het gebied van maatwerk. U kunt zelf de afmetingen, kwaliteit en bedrukking van het verpakkingsmateriaal bepalen voordat u uw bestelling aan ons doorgeeft. Ook voor aanverwante accessoires zoals wikkelfolie en tape, bent u bij ons op het juiste adres. Neem op uw gemak een kijkje naar ons uitgebreide aanbod. Heeft u uw keuze gemaakt, aarzel dan niet om ons verpakkingsmateriaal te kopen.

Een offerte online aanvragen


Op onze website is het mogelijk zelf de benodigde maten, het materiaal en de bedrukking te bepalen.  Hierdoor kunt u direct een passende offerte aanvragen. Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft.