dozen bestellen

Al 30 jaar de specialist in kartonnen dozen

  • Op maat gemaakt of uit voorraad geleverd
  • Bedrukte dozen van hoge kwaliteit
  • Zeer kleine tot heel grote oplage
  • Veilig verzenden of opslaan
  • Eigen duurzame productie

Ontwerp zelf

Jouw kartonnen doos naar eigen wens ontworpen
met onze 3d ontwerper.

Wat klanten over ons zeggen

“Goede service, duidelijk en helder advies.”

Uitstekend geholpen! Ik wilde op korte termijn een doos laten bedrukken en ben boven verwachting goed geholpen. Naast het kundige advies was de kwaliteit van de bedrukking was…

“Lekker snel”

Bij het plaatsen van elke bestelling, snel antwoord en snelle levering. Zeker, nu ik wat regelmatiger bestel.

“Snelle, vriendelijke service!”

Bij Dozenproducent ben ik erg vriendelijk en snel geholpen!

Bestel altijd de doos die bij jou past!

Bestel de dozen die bij jou passen. Of het nu een doos op maat is, een doos met bedrukking of een standaarddoos, bij Dozenproducent ben je verzekerd van de stevigste kwaliteit. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verpakkingen weten we wat belangrijk is bij verschillende soorten dozen. Bij ons kun je er dan ook vanuit gaan dat je je producten veilig kunt verzenden of opslaan. Jouw klanten zullen blij zijn met hun intacte producten, uiteraard dankzij de duurzame en degelijke kartonnen dozen op maat waarin je ze verzendt!

Kartonnen dozen op maat

Bij ons bestel je in zeer kleine tot heel grote oplage kartonnen dozen op maat. Het begint al bij één stuk! Je kiest uit verschillende formaten of voert precies de maten in die je nodig hebt om je goederen te kunnen verpakken zonder dat ze gaan schuiven. Om schuiven te voorkomen, kun je ook een vakverdeling bij je kartonnen dozen op maat bestellen. Dit is erg handig wanneer je bijvoorbeeld glazen gaat verpakken.

Dozen met bedrukking

Wil je je dozen laten bedrukken. Ook dat kan bij Dozenproducent. Je kan zowel je dozen op maat, als standaard dozen laten bedrukken. Je hebt de keuze uit meer dan 2000 uiteenlopende formaten, die wij op verschillende manieren voor je bedrukken. Zo vind je altijd de kartonnen dozen die bij jou passen.

Je bestelt vanaf al 1 exemplaar en je betaalt geen opstartkosten of clichékosten.

Standaarddozen

Amerikaanse vouwdozen, A4 dozen, postdozen en nog veel meer hebben we vrijwel altijd op voorraad. Zoek, vind en bestel de doos die past bij jouw situatie en krijg deze snel geleverd. Vergeet ook niet om verpakkingsmateriaal bij te bestellen. Zo ben je verzekerd dat jouw producten veilig verstuurd worden.