Je kunt bij Dozenproducent eenvoudig een klepdoos op maat laten maken. Deze representatieve doos wordt vaak gebruikt voor het verpakken van kleinere producten zoals promotiematerialen, verzorgingsproducten of relatiegeschenken. Een klepdoos staat ook bekend als model 215 of fefco 215. Dozenproducent is al sinds 1995 dé specialist in kartonnen dozen op maat. Op onze site kun je je bestelling eenvoudig en snel doorgeven.

Kartonnen klepdoos

Als je een kartonnen klepdoos op maat bestelt, kun je bij Dozenproducent kiezen voor verschillende diktes, zoals enkelgolf en dubbelgolf. Wat deze diktes betekenen voor bijvoorbeeld de draagkracht van je doos, leggen we uit op onze pagina over de kwaliteit van ons karton. Naast een kartonnen klepdoos heb je bij Dozenproducent keuze uit vele andere typen dozen op maat, waaronder verschillende stansdozen op maat, zoals een bodem-dekseldoos of een postdoos. Wil je graag advies over welk type doos het best bij je product en wensen past? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

Klepdoos op maat

Met de online configurator van Dozenproducent kun je zelf eenvoudig een klepdoos op maat laten maken. Hier kun je onder meer de maten, kwaliteit en bedrukking aangeven. Let op dat je de binnenmaten doorgeeft bij het bepalen van het formaat. Als je een klepdoos op maat bestelt, maken we ook eenmalig een nieuw stansmes voor dat proces. In de online configurator zie je direct wat de kosten hiervan zijn. Als je later hetzelfde model bij ons bestelt, kun je doorgeven dat het stansmes al bestaat. Het is ook mogelijk om eerst een modelexemplaar aan te vragen voordat je een grotere bestelling plaatst.

Klepdoos bedrukken

Om je klepdoos een uniek en opvallend design te geven, kan Dozenproducent je klepdoos direct bedrukken. We gebruiken hiervoor verschillende technieken:

  • Flexo (alleen zwart)
  • Zeefdruk (maximaal 2 kleuren)
  • Offset UV (Full colour UV)
  • Digitaal (Inkjet)

Je kunt ook kiezen voor een eenvoudige bedrukking (één zijde), extra bedrukking (meer zijden) of volledige bedrukking. Voor meer informatie over een klepdoos bedrukken, kun je onze pagina over bedrukking lezen.

Klepdoos bestellen

We produceren elke dag een groot volume en kunnen dankzij ons grote machinepark direct de juiste machine inzetten voor je bestelling. Hierdoor kun je bij Dozenproducent een klepdoos bestellen voor zeer scherpe tarieven. Als je grotere aantallen in één keer bestelt, wordt de prijs per doos nog lager.

Om de machines juist in te stellen wanneer je een doos op maat bestelt, zetten we extra golfkartonplaten in. Ook tijdens het productieproces vindt er overproductie plaats. We leveren en brengen uiteindelijk niet meer dan 10% in rekening, wat we overlevering noemen. Als de overlevering voor een bepaalde partij groter is dan 10%, kun je hier eenvoudig van profiteren. Deze onbedrukte restpartijen bieden we namelijk tegen kostprijs aan! Bij Dozenproducent kun je altijd goedkope dozen, zoals een klepdoos, bestellen.