Dozen kopen

Dozen kopen

Dozenproducent levert kartonnen verpakkingen of dozen die inzetbaar zijn voor diverse toepassingen. Wanneer u dozen wilt kopen is het verstandig om na te denken over de manier van gebruiken. Een doos kan verschillen in formaat en in stevigheid. Ook de manier waarop een doos in elkaar kan worden gezet en hoe de doos gesloten wordt, is per doos verschillend. Bij Dozenproducent kunt u gemakkelijk standaard dozen kopen in de meest voorkomende formaten en meer!

Kartonnen dozen kopen

U kunt bij Dozenproducent heel gemakkelijk kartonnen dozen kopen. Deze zijn gemaakt van golfkarton. Naast verschillende afmetingen zijn er ook verschillende diktes. Zo bestaan er kartonnen verpakkingen met een enkele golf en een dubbele golf. Een kartonnen doos met dubbele golf is extra stevig. De formaten lopen uit een van kleine doosjes tot grote palletdozen. Als u kartonnen dozen wilt kopen, dan zit u bij ons goed!

Dozen kopen goedkoop

Wilt u dozen kopen die goedkoop zijn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want wij zijn gespecialiseerd in het leveren van goedkope kartonnen dozen van hoge kwaliteit, met of zonder bedrukking. Wij leveren een ruim assortiment dozen van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs, zodat er altijd een doos voor u bij zit. Bekijk ook onze restpartij dozen voor nog meer voordeel. Bij Dozenproducent maken wij dozen kopen goedkoop maar duurzaam.

Dozen kopen op maat

Bij Dozenproducent kunt u gemakkelijk en snel dozen kopen op maat. U kiest uit verschillende soorten dozen én kiest het gewenste formaat. Zo heeft u keuze uit vouwdozen en stansdozen op maat. Hierdoor heeft u altijd een product dat aan uw wensen voldoet. Vervolgens selecteert u het gewenste aantal dozen op maat. Kiest u graag voor bedrukking? Ook dat kunnen we voor u doen! Wij leveren uw doos op maat gratis vanaf 75 euro. Bestellen is al mogelijk vanaf 1 exemplaar. Gaat u dozen kopen op maat? Kijk dan snel online!

Bedrukte dozen kopen

Een goede manier om naamsbekendheid te vergroten is door bedrukte dozen te kopen. Met naar eigen inzicht bedrukte dozen met logo, afbeelding en andere elementen krijgt uw bedrijf een professionele uitstraling. U kunt uw dozen in een of zelfs Full Colour door ons laten bedrukken. Bent u niet helemaal zeker van de kwaliteit van het karton of de afmetingen? Geen probleem! Bij ons kunt u een modelexemplaar bestellen. Denk bijvoorbeeld aan het bedrukken van witte dozen met uw logo of productfoto erop. Kortom, of u nu bedrukte dozen wilt kopen of verpakkingsmateriaal nodig heeft, wij regelen het voor u.

Dozen kopen online

Wanneer u online artikelen verkoopt, wilt u vast ook uw dozen kopen online. Wij begrijpen dit en daarom houden wij van de meeste dozen een flinke voorraad aan, zodat we al binnen een dag uw dozen kunnen versturen. De kartonnen dozen prijzen wij zoals gezegd nooit te hoog, dus door bij ons te bestellen kunt u ervan uitgaan dat u nooit teveel kwijt bent. Wij zorgen er graag voor dat wij voor elk wat wils in huis hebben. Zoek niet verder als u dozen wilt kopen online!