Paklijsten

Paklijst envelop

Een paklijst envelop is een veilige oplossing om diverse documenten zoals vrachtbrieven, pakbonnen of facturen met een pakket mee te sturen. Meerdere documenten blijven door de hoes netjes bij elkaar. Doordat de enveloppen zelfklevend zijn en een plakrand bevatten, zijn de enveloppen eenvoudig op kartonnen dozen te plaatsen. Ook plakken de enveloppen uitstekend op verschillende ondergronden zoals papier en plastic. Door een paklijst envelop te gebruiken, worden uw producten netjes aangeleverd.

Paklijst envelop A5

Een groot voordeel van de paklijst envelop A5 dat het verzenden van uw pakketten eenvoudiger gaat. Zelfklevende paklijsten zijn ontworpen om met het doel uw paklijsten of facturen aan de buitenkant aan te brengen. Hierdoor zijn de verzendpapieren goed toegankelijk en blijven ze droog, schoon en netjes. Het zorgt er ook voor dat de kwaliteit van uw zendingen wordt verhoogd. Is de paklijst envelop A5 niet wat u zoekt? Bij Dozenproducent vindt u ook nog andere formaten van paklijsten in ons assortiment!

Paklijst envelop onbedrukt

In ons assortiment hebben we een paklijst envelop die onbedrukt is en qua bedrukking hebben we verschillende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan de tekst packing list enclosed hebben een paklijst envelop die onbedrukt is. De kwaliteit van al onze enveloppen is met dezelfde hoge standaard. Alleen geven de bedrukte enveloppen extra aandacht aan de documenten, je kunt direct zien dat er een document aan de doos verbonden zit. De paklijst envelop onbedrukt is uiterst geschikt voor uw verzendingen!

Paklijst envelop kopen

Bij Dozenproducent kunt u een paklijst envelop kopen, maar ook in een doos op maat zijn we al meer dan 25 jaar specialist! Voor elk te versturen artikel hebben wij de juiste doos. Onder andere restpartij dozen, stansdozen op maat en vouwdozen op maat. Altijd goed beschermd door hoekbescherming en een omlopende rand. Voor vragen om de paklijst envelop te kopen, kunt u kijken bij de veel gestelde vragen of contact opnemen met de klantenservice!