Klepdoos

Klepdoos

Bij Dozenproducent.nl kunt u een klepdoos eenvoudig op maat laten maken. Dit is een representatieve doos, die vaak wordt gebruikt voor het verpakken van kleinere producten, zoals promotiematerialen, verzorgingsproducten of relatiegeschenken. Een klepdoos wordt ook wel model 215 of fefco 215 genoemd. Dozenproducent.nl is al sinds 1995 dé specialist in kartonnen dozen op maat. Op onze site kunt u uw bestelling eenvoudig en snel doorgeven.

Kartonnen klepdoos

Wanneer u een kartonnen klepdoos op maat besteld, kunt u bij Dozenproducent.nl kiezen voor verschillende diktes, zoals enkelgolf en dubbelgolf. Wat deze diktes betekenen voor bijvoorbeeld de draagkracht van uw doos, leggen wij uit op onze pagina over de kwaliteit van ons karton. Naast een kartonnen klepdoos heeft u bij Dozenproducent.nl keuze uit vele andere typen dozen op maat waaronder verschillende stansdozen op maat, zoals een bodem dekseldoos of een postdoos. Wilt u graag advies welk type doos het best bij uw product en wensen past? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

Klepdoos op maat

Met de online configurator van Dozenproducent.nl kunt u zelf eenvoudig een klepdoos op maat laten maken. Hierin kunt u zelf onder meer de maten, kwaliteit en bedrukking aangeven. Let er bij het formaat bepalen wel op dat u de binnenmaten doorgeeft. Wanneer u een klepdoos op maat bestelt maken wij voor dat proces ook eenmalig een nieuw stansmes. In de online configurator ziet u direct wat de kosten hiervan zijn. Wanneer u later hetzelfde model bij ons bestelt kunt u doorgeven dat het stansmes al bestaat. Het is ook mogelijk om eerst een modelexemplaar aan te vragen voordat u een grotere bestelling plaatst.

Klepdoos bedrukken

Om uw klepdoos een uniek en opvallend design te geven kan Dozenproducent.nl uw klepdoos direct bedrukken. Daarvoor gebruiken wij deze verschillende technieken:

  • Flexo (alleen zwart)
  • Zeefdruk (maximaal 2 kleuren)
  • Offset UV (Full colour UV)
  • Digitaal (Inkjet)

Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een eenvoudige bedrukking (één zijde), extra bedrukking (meer zijden) of volledige bedrukking. Voor meer informatie over een klepdoos bedrukken kunt u onze pagina over bedrukking lezen.

Klepdoos bestellen

Wij produceren elke dag een groot volume. Bovendien kunnen wij dankzij ons grote machinepark direct de juiste machine inzetten voor uw bestelling. Hierdoor kunt u bij Dozenproducent.nl een klepdoos bestellen voor zeer scherpe tarieven. Wanneer u grotere aantallen in één keer bestelt wordt de prijs per doos nog lager.

Om de machines juist in te stellen wanneer u een doos op maat besteld, zetten wij extra golfkartonplaten in. Daarnaast vindt ook tijdens het productieproces een overproductie plaats. Wij zullen uiteindelijk niet meer dan 10% leveren en in rekening brengen. Dit noemen wij overlevering. Wanneer de overlevering voor een bepaalde partij groter is dan 10%, kunt u hier eenvoudig van profiteren. Deze onbedrukte restpartijen bieden wij namelijk tegen kostprijs aan! Bij Dozenproducent.nl kunt u altijd goedkope dozen, zoals een klepdoos, bestellen.