Kadodozen

Kadodozen

Laat niets aan het toeval over wanneer u iemand wilt verrassen! Houd zowel klanten als particulieren tevreden door uw geschenken te versturen met betrouwbare kadodozen. Deze vindt u in het brede assortiment van Dozenproducent.nl. Ons uitgebreide assortiment staat garant voor de hoogste kwaliteit karton waarmee de inhoud perfect beschermd wordt. Natuurlijk kunt u voor de zekerheid nog luchtkussenfolie aan uw pakket toevoegen. Zo bent u er zeker van dat er niets met de inhoud van uw kadodozen kan gebeuren.

Kadodozen maten

U vindt bij Dozenproducent.nl kadodozen in verschillende maten. Vindt u hier niet precies wat u zoekt? Dan kunt u ook voor verpakking op maat bij ons terecht! Het ene presentje is immers het andere niet, wat betekent dat de afmetingen van kado’s behoorlijk uiteen lopen. Heeft u verpakkingsmaterialen met zeer specifieke afmetingen nodig? Geef dan de gewenste kadodozen maten gerust aan ons door, zodat wij deze voor u kunnen realiseren met onze speciale machine!

Kadodozen bedrukken

Kies ervoor om uw kadodozen te laten bedrukken om slim reclame te maken voor uw onderneming. Dat doet u door te kiezen voor een print van uw bedrijfsnaam, logo, huisstijl en/of slogan. Natuurlijk kunt u als ondernemer of particulier ook kiezen voor een persoonlijke boodschap of opdruk. Uiteindelijk wordt uw verpakkingsmateriaal precies geleverd zoals u het voor ogen heeft! Laat daarom altijd uw kadodozen bedrukken door de experts van Dozenproducent.nl voor een eindresultaat op maat.

Kadodozen bestellen

In onze online groothandel kunt u voordelig uw kadodozen bestellen. Maar wilt u er eerst helemaal zeker van zijn dat u krijgt waar u om vraagt? Nou, wij ook! Daarom heeft u bij Dozenproducent.nl de keuze om eerst een proefexemplaar te ontvangen voordat u in groten getale uw kadodozen gaat bestellen. Mochten er toch nog enkele aanpassingen nodig zijn, dan kunt u die op deze manier tijdig aan ons doorgeven. Dat is nou de service van Dozenproducent.nl!