Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Dozenproducent wil u graag helpen.
Natuurlijk kunt u ons op werkdagen altijd even bellen en contact met ons opnemen, we helpen u graag. Om het nog makkelijker te maken hebben we de meest gestelde vragen verzameld:

Wat is de levertijd?
Onze levertijd is afhankelijk van de bestelde producten, vaak kunnen we eerder leveren, bel ons indien u sneller wilt.

Kunt u een modeldoos maken en opsturen?
Ja dat kan, deze kunt u op de site bestellen. De kosten voor het maken en verzenden worden voor een minimaal bedrag in rekening gebracht. Een modeldoos mag maximaal het formaat van een pakket (dpd) omvatten.

Kunnen jullie kartonnen dozen bedrukken?
Bedrukken is mogelijk vanaf 10 stuks, voor bijna alle modellen. Ook onze standaard voorraad dozen kunnen we nog van een bedrukking voorzien. Zie de pagina bedrukken voor meer info.

Kunnen jullie ook stansdoosjes en speciale interieurs maken?
We ontwerpen en produceren deze graag. Een model op basis van uw product sturen we graag toe.

Wat betekend 10% overlevering?
Indien u dozen op maat besteld is het nodig extra golfkartonplaten in te zetten om de verschillende machines in te stellen en voor het productie proces. De uiteindelijk aantallen die we leveren en in rekening brengen hebben we tot een maximum van 10% extra gesteld.

Hoe geef ik de juiste maten door?
Onze website gaat uit van inwendige maten gerekend in millimeters.  Meer info

Welke kwaliteit moet ik gebruiken?
De kwaliteit is van veel factoren afhankelijk, om toch een indicatie te geven kunt u op de pagina kwaliteit een tabel vinden welke kartonsoort voor u het meest geschikt is.

Betaling vooraf of achteraf?
Particulieren betalen altijd vooraf. Bedrijven (met een geldige KvK-inschrijving) kunnen kiezen: vooraf via Ideal of achteraf via een factuur. Bij betaling op factuur hanteren wij een betalingstermijn van 14 dagen na levering. De directie van Dozenproducent.nl heeft altijd het recht om vooruitbetaling te vragen.

Bezorgen jullie gratis?
Onze leveringen worden vanaf € 75,- gratis verzonden en op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur geleverd. (verzendkosten onder orderbedrag van € 75,00 bedraagt €6,95)