Omsnoeringsband

Omsnoeringsband

Een omsnoeringsband voorkomt dat producten op de pallet en verschuiven en hierdoor beschadigd raken. Het omsnoeren gebeurt vooral bij pallets waar veel losse kartonnen dozen op staan, zo blijft alles mooi gestabiliseerd. Het omsnoeren gebeurt met verschillende types band, vaak gemaakt van kunststof of textiel. De band wordt bevestigt over de gehele lengte en breedte. Bij producten waar de kans bestaat dat een doos scheurt, maakt een omsnoeringsband het verschil!

Omsnoeringsband PP

Bij een omsnoeringsband PP (polypropyleen). Deze band wordt vaak gebruikt bij het omsnoeren van lichtere zendingen en producten. En wordt de omsnoeringsband PP vaak bevestigd met gespen. Het is een sterke omsnoeringsband maar wel gemakkelijk te verwijderen. Het is te verwijderen met een mesje of een schaar. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en te verkrijgen in meerdere maten. De omsnoeringsband PP wordt aangebracht door middel van een handspanner of omsnoeringsmachine.

Omsnoeringsband PET

Voor zwaardere producten en zendingen als staal, hout en steen is de omsnoeringsband PET (polyethyleen) geschikt. Als er eventuele bewegingen in de vrachtwagen zijn, blijft het met de PET band alles bij elkaar staan. Deze band is verkrijgbaar in meerdere afmetingen en heeft een glad oppervlakte. Er zijn twee opties om de omsnoeringsband PET aan te brengen. manier één is door een elektrische omsnoerings spanner en manier twee door een sluittang met bijbehorende sluitzegels.

Omsnoeringsband kopen

Bent u van plan om een omsnoeringsband te kopen? De combinatie van onze verzenddozen en de omsnoeringsband is de beste oplossing voor verzending. Ons assortiment heeft onder andere vouwdozen op maat, stansdozen op maat en restpartij dozen. Voor eventuele vragen kunt u kijken bij de veelgestelde vragen kijken of contact opnemen met onze klantenservice. Bij Dozenproducent kunt u goedkoop uw omsnoeringsband kopen!