Mailing bags

Mailing bags

Waar mailing bags eigenlijk voor zorgen, is het eenvoudiger verzenden van uw goederen. Deze postzakken kunt u gebruiken voor het opbergen en verzenden van wenskaarten, drukwerken en kleding. De postzakken zijn vocht- en stof afstotend, daarnaast zijn mailing bags meteen gebruiksklaar, de producten hoeven er alleen nog maar in gestopt te worden. Bovendien hebben mailing bags een minder groot volume dan kartonnen dozen, dus bespaart het meer ruimte in de opslag, maar ook tijdens transport wat weer beter voor het milieu is!

Mailing bags verzendverpakking

Als u regelmatig items/spullen of producten verstuurd zijn mailing bags erg handig. Ze zijn als verzendverpakking makkelijk en meermalig te openen en te sluiten. Het is kleiner dan een doos, daardoor worden de kosten flink verlaagd. Ook zit er een retourstrip op, zo is het product gemakkelijk weer op te sturen. Bovendien kunt u makkelijk uw logo of adresetiket beplakken op de mailing bags verzendverpakking om aan te duiden waar de zak naar toe moet of vandaan komt.

Mailing bags kopen

Bij Dozenproducent kunt u mailing bags kopen voor een scherpe prijs! Niet alleen meer dan 25 jaar specialist in kartonnen dozen, ook vele andere verzendmaterialen en accessoires zijn bij ons verkrijgbaar. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice of bij veelgestelde vragen kijken. Bent u nu nog in een tweestrijd om mailing bags te kopen? In ons assortiment zitten ook vele andere producten zoals verschillende dozen op maat om uw producten te verzenden.