Kokers

Verzendkoker

Bij Dozenproducent bestelt u eenvoudig uw verzendkoker. Kokers zijn als verzendverpakking uitermate geschikt voor het onbeschadigd versturen van bijvoorbeeld opgerolde posters of andere lange en smalle items. Kokers zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende maten. Ook heeft u de keuze uit kokers met en zonder dop. Heeft u interesse in een verzendkoker, neem dan een kijkje in onze webshop!

Verzendkoker kopen

Als u van plan bent om een verzendkoker te kopen, dan wilt u graag waar voor uw geld. En dat is precies wat Dozenproducent u biedt. Wij leveren hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. In onze webshop kunt u heel overzichtelijk zien welke afmetingen wij aanbieden. Of u nu van plan bent om een verzendkoker te kopen voor zakelijk of particulier gebruik, Dozenproducent staat voor u klaar!

Verzendkoker maten

Bent u benieuwd naar verschillende verzendkoker maten? Hier volgt een kijkje in ons assortiment:

  • 630*60 mm
  • 870*70 mm

Naast verzendkokers kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld kartonnen dozen, restpartij dozen, kadodozen of geschenkdoosjes. Wij staan bekend om onze snelle levering. De producten die u nodig heeft, laten dus niet lang op zich wachten. Kunt u het formaat dat u nodig hebt niet vinden? De verzendkoker maten in ons assortiment vindt u op onze website. Mocht u nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice voor u klaar.

Verzendkoker online

Bent u van plan om een verzendkoker online te bestellen? Bij Dozenproducent is dit heel eenvoudig. U kiest het gewenste model en de juiste maat. Zo kunt u heel gemakkelijk en zonder dat de inhoud zal beschadigen, smalle post pakketten versturen. Gaat u voor een grote of kleine order? U kunt zich met een gepersonaliseerde verzendkoker onderscheiden van uw concurrenten. Wanneer u een verzendkoker direct online wilt bestellen, dan staan wij van Dozenproducent voor u klaar!

Verzendkoker bestellen

Een verzendkoker is geschikt voor het verzenden van bijvoorbeeld reclameposters. De verzendkoker die u kunt bestellen is verkrijgbaar in drie verschillende maten. Hierdoor is er altijd wel een verzendkoker die aansluit bij het door u te versturen product. Wilt u liever een doos? Dan heeft u ook de mogelijkheid om dozen, vouwdozen en stansdozen op maat te bestellen. U kunt een verzendkoker bestellen om uw producten optimaal te beschermen en ervoor te zorgen dat ze veilig op de plaats van bestemming komen.