Stansdozen

Stansdozen

Ieder product heeft een andere benadering nodig wanneer het op verpakking aankomt. Gelukkig heeft u verschillende stansdozen om uit te kiezen bij Dozenproducent.nl! Al 25 jaar kunt u van ons op aan om een representatieve verpakking te vinden voor inhoud van welk formaat dan ook. Om er zeker van te zijn dat uw klanten een intacte bestelling bezorgd krijgen, hebben we bovendien het nodige materiaal ter bescherming voor u. Combineer dit met onze stansdozen en de juiste verzegeling om de geadresseerde de best mogelijke service te garanderen!

Stansdozen op maat

Naast de standaardafmetingen die wij op voorraad hebben, kunnen wij u tevens stansdozen op maat aanbieden. Deze verpakkingsmaterialen worden namelijk met een machine gemaakt en kunnen worden aangepast aan uw wensen. Geef ons simpelweg de maten door die u nodig heeft en wij gaan voor u aan de slag. Ook andere eisen waar uw verpakkingsmateriaal aan moet voldoen vernemen wij graag. U heeft overigens altijd de mogelijkheid om ter controle een model exemplaar van uw stansdozen op maat aan te vragen.

Stansdozen kwaliteit

Bij Dozenproducent.nl bestelt u stansdozen van de hoogste kwaliteit. Bij uw bestelling bepaalt u zelf van welke dikte u gebruik wilt maken. Is een dikte van anderhalve millimeter genoeg of gaat u liever voor de 4.5 millimeter om zeker van uw zaak te zijn? Beslis niet alleen de stevigheid van uw stansdozen, maar ook de kwaliteit van alle andere verpakkingsmaterialen die u bij ons bestelt. Dozenproducent.nl biedt u de keuze uit alles van geschenkdozen tot boekverpakkingen!

Stansdozen bedrukken

Wilt u pakketten leveren met een bepaald thema of geen twijfel laten bestaan dat deze afkomstig zijn van uw onderneming? Dan kunnen wij uw stansdozen bedrukken! Kies voor een hoge kwaliteit afbeelding of bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, slogan en huisstijl. Wanneer u een (verjaars)cadeau wilt versturen, heeft u de mogelijkheid om voor bijpassende kleuren en afbeeldingen te kiezen. Kies voor een afdruk in het zwart (flexo), twee kleuren (zeefdruk) of zelfs full colour (offset uv of inkjet)!

Stansdozen bestellen

Wie volledig gepersonaliseerde stansdozen wil bestellen, komt al snel bij Dozenproducent.nl terecht! Van complete kartonnen verzendmaterialen tot op maat gemaakt binenwerk zijn bij ons verkrijgbaar. Voor meer informatie over de vele mogelijkheden mag u altijd contact opnemen met onze deskundige klantenservice. Wellicht staat het antwoord al op onze pagina met veelgestelde vragen. Aarzel daarom niet om al uw eventuele vragen aan ons te stellen voordat u uw stansdozen gaat bestellen!