Toont alle 2 resultaten

Veelgestelde vragen

Wij helpen u graag!

Het bepalen van het formaat is altijd in de volgende volgorde: lengte x breedte x hoogte. De lengte in millimeters is altijd de langste zijn van het grondformaat en altijd inwendig gemeten. Bezoek de pagina formaat bepalen voor meer informatie en advies voor het bepalen van het juiste formaat.

Welk materiaal en kwaliteit het beste bij jouw wensen past, is van veel factoren afhankelijk. Bezoek de pagina materiaalsoorten om een indicatie te krijgen welke kartonsoort voor jou het meest geschikt is.

Bestellingen doorgeven doe je via onze website. Dit kan je eenvoudig doen via de handige doos op maat module. Het is ook mogelijk om een mail te sturen.

Kokerdozen

Kokerdozen worden gebruikt voor smalle en lange producten, bijvoorbeeld posters. Op deze manier hoef je de posters niet te vouwen wanneer je ze verzendt. Het karton van alle kokerdozen is minimaal 4 millimeter dik. Andere diktes van karton zijn mogelijk. Bekijk hiervoor onze op-maatmodule. Kwetsbare opgerolde producten komen hierdoor zonder kleerscheuren aan op locatie. Zeker wanneer u ook nog eens voor extra bescherming van uw pakket kiest. Heeft u snel kokerdozen nodig? Dan ben je bij Dozenproducent.nl helemaal goed, want wij werken altijd naar een snelle verzending. 

Kokerdozen maten

Het mooiste is natuurlijk wanneer de inhoud van een doos goed op zijn plek blijft liggen. Hier blijven ze het beste van intact en je neemt niet onnodig veel ruimte in. Bereken vooraf de formaten van je producten en kies hierbij de beste kokerdozen maat. Wij hebben verschillende standaard modellen waar je uit kan kiezen. Zit de gewenste maat voor een kokerdoos er niet tussen? Laat het ons weten. Er zijn opties om kokerdozen op maat te laten maken.

Kokerdozen bedrukken

Ook personaliseren is mogelijk. We beschikken over veel machines die kokerdozen bedrukken. Met een eigen logo of complete huisstijl verstuur je alle kokerdozen herkenbaar voor je klanten. 

We bedrukken de kokerdozen met iedere gewenste afbeelding of tekst. 

  • Zwart, wit of full color
  • Kokerdozen binnenkant of buitenkant bedrukken
  • Eigen gekozen afbeelding, huisstijl of tekst

Kokerdozen online bestellen

Kokerdozen bestel je online al vanaf een kleine oplage. Geen gesjouw met grote hoeveelheden karton. Wij leveren de kokerdozen die op voorraad liggen snel op locatie. En ben je nog niet zeker van je beslissing, dan geven we ook de optie om een proefmodel te bestellen. Dat geeft je iets meer zekerheid en natuurlijk de garantie dat de kartonnen kokerdozen helemaal perfect zijn.