Postdozen 427

Postdozen

De verpakking van uw producten vormt het visitekaartje van uw bedrijf. Bij totaalleverancier Dozenproducent kunt u eenvoudig uw goedkope verzenddozen bestellen. Voor het personaliseren van iedere doos kunt u deze laten bedrukken met bijvoorbeeld uw huisstijl en logo. In ons ruime assortiment vindt u diverse soorten kartonnen dozen en restpartij dozen die geschikt zijn voor het versturen van diverse producten. Onze verzenddozen zijn in grote en kleine hoeveelheden te bestellen. Voor elke wens vindt u bij Dozenproducent de vervulling!

Postdozen op maat

Bestel bij Dozenproducent eenvoudig uw goedkope verzenddozen op maat. U kunt kiezen uit verschillende modellen, waarbij u zelf de kwaliteit en kleur van het karton bepaalt. Zo heeft u de keuze uit standaard dozen, vouwdozen of stansdozen op maat. Ook kunt u dozen door ons laten bedrukken met een logo of tekst voor een persoonlijke uitstraling. Bent u niet zeker van de kwaliteit van het karton, de afmetingen en/of bedrukking ervan? Geen zorgen! Wij bieden u altijd de mogelijkheid een modelexemplaar aan te vragen voordat u een grote bestelling plaatst. Zo kunt u eerst zelf aan de hand van een proefversie kijken of de door u samengestelde goedkope verzenddozen op maat volledig naar wens zijn.

Postdozen bestellen

Bij ons vindt u alles voor het verzenden van uw producten. En kunt u niet alleen goedkope verzenddozen bestellen, maar ook toebehoren als tape en etiketten. Zo wordt het veilig verzenden van producten heel gemakkelijk. Heeft u nog vragen over de producten of een bestelling? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice. Wij helpen u graag verder! U heeft uw dozen snel in huis als u goedkope verzenddozen gaat bestellen bij Dozenproducent!