Wikkeldoos

Wikkeldoos

Wanneer u een product als een boek, schilderij of fotolijst op een veilige manier wilt verpakken voor verzending, is een wikkeldoos een uitstekende keuze. Dit type doos, dat ook wel fefco 409 wordt genoemd, vouwt u dankzij de strakke vouwlijnen eenvoudig zelf om het product heen. Met tape of lijm sluit u de doos grondig af. Bij Dozenproducent.nl, al sinds 1995 dé specialist in kartonnen dozen op maat, kunt u uw wikkeldoos eenvoudig zelf naar eigen wens samenstellen.

Wikkeldoos op maat

Met onze online configurator maakt u zelf gemakkelijk uw wikkeldoos op maat. U kunt zelf het formaat bepalen, waarbij het belangrijk is om de binnenmaat in millimeters in te vullen. Nadat u het aantal dozen heeft aangegeven, kunt u direct de kosten laten berekenen. Behalve het formaat is ook de kwaliteit van het karton een belangrijk aandachtspunt wanneer u een wikkeldoos op maat besteld. U kunt kiezen uit vier verschillende diktes, die van invloed zijn op bijvoorbeeld de draagkracht. Op onze pagina over kwaliteit leest u meer over de eigenschappen van de verschillende diktes.

Wikkeldoos bedrukken

Voor elk type verpakking geldt dat deze een dubbele functie als visitekaartje kan hebben. Wanneer u uw wikkeldoos laat bedrukken met uw logo of naam, maakt u eenvoudig grote stappen in herkenbaarheid. Bij Dozenproducent.nl kunt u kiezen uit drie verschillende technieken voor bedrukking:

  • Flexo (alleen zwart)
  • Zeefdruk (maximaal twee kleuren)
  • Offset UV (full colour UV)
  • Digitaal (Inkjet)

Naast de gebruikte techniek voor bedrukking, zijn er ook verschillende mogelijkheden voor het aantal drukvlakken: u kunt de wikkeldoos bedrukken aan één zijde, extra bedrukking aan meer zijden of een volledige opdruk. Lees voor een optimaal resultaat onze pagina met tips en richtlijnen voor een correcte bedrukking.

Wikkeldoos online

Bij Dozenproducent.nl bieden wij u allerlei dozen op maat, zoals de wikkeldoos, in ons uitgebreide online assortiment. Zo vindt u naast dit model nog veel meer vouwdozen op maat, zoals de wikkeldoos 411 of de vouwdoos 201. Bent u op zoek naar een stijlvollere verpakking? Dan kunt u ook kiezen voor een van onze stansdozen op maat. Heeft u een vraag, bijvoorbeeld over onze wikkeldoos online of een andere soort doos? Onze klantenservice helpt u graag verder!

Wikkeldoos bestellen

U kunt bij Dozenproducent.nl uw wikkeldoos bestellen voor zeer scherpe tarieven. Dit is mogelijk door ons grote machinepark, waardoor wij voor elke bestelling de juiste machine in kunnen zetten. Dit levert behalve de beste kwaliteit ook lage prijzen op, waar u eenvoudig van kunt profiteren. Voor nog scherpere prijzen kunt u overigens kijken bij ons aanbod restpartijen. Deze dozen, die een resultaat zijn van overproductie, bieden wij onbedrukt, volledig nieuw tegen kostprijs aan. Zo kunt u bij Dozenproducent.nl naast een wikkeldoos dus veel meer bestellen voor de aantrekkelijkste tarieven!