Doos met deksel

Doos met deksel

Het is bij Dozenproducent heel eenvoudig om doos met deksel dozen te bestellen. Het voordeel van deze dozen is dat ze handig in gebruik zijn en multi inzetbaar. U hebt de keuze uit bruin, zwart en wit karton. En het is mogelijk om ze te laten bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo. Voordat u een grote bestelling doos met deksel bij ons plaatst, is er altijd de mogelijkheid om een modelexemplaar aan te vragen. Op deze manier weet u wat voor dozen u krijgt en zijn er geen verrassingen.


Doos met deksel op maat

Onderdeel van ons assortiment is de doos met deksel op maat. Dit betekent dat de dozen naar uw wens aangepast kunnen worden. U heeft keuze uit verschillende soorten dozen zoals vouwdozen of stansdozen op maat. Wij werken met een kortingsschema, dus hoe meer doos met deksel op maat u bestelt, hoe voordeliger u uit bent. Wilt u extra voordeel op kartonnen dozen? Bekijk dan ook onze restpartij dozen. Neem contact met ons op voor een offerte.


Doos met deksel bedrukken

Het is bij ons zeker mogelijk om uw doos met deksel te laten bedrukken. U hebt de keuze uit 1 of 2 kleuren, ook is er de optie om voor Full Colour te gaan. U kunt er ook voor kiezen uw bedrijfslogo op de doos met deksel te laten bedrukken. Zo maakt u op een slimme manier reclame voor uw bedrijf. Bent u benieuwd naar de prijslijst en onze verschillende afmetingen van de doos met deksel? Kijk dan snel online!


Doos met deksel bestellen

Wanneer u snel en gemakkelijk bodem/deksel dozen wilt bestellen dan staat Dozenproducent voor u klaar. De dozen zijn gemaakt van stevige microgolf en erg makkelijk in gebruik. Een bodem deksel doos is ook erg geschikt om te gebruiken als geschenkverpakking. Wanneer u een doos met deksel bij ons gaat bestellen, dan kunt u rekenen op een snelle levering. Ontdek alle mogelijkheden bij Dozenproducent!