Kokerdozen

Kokerdozen

Posters vouwen voor verzending? Nergens voor nodig! Gebruik simpelweg de kokerdozen van Dozenproducent.nl. Wij staan garant voor de hoogste kwaliteit op het gebied van verzendmaterialen. Met karton van minimaal 4 millimeter dik lopen kwetsbare opgerolde documenten geen gevaar beschadigd te raken tijdens transport. Zeker niet wanneer u ook nog eens voor extra bescherming van uw pakket kiest. Heeft u snel kokerdozen nodig? Dan moet u absoluut bij Dozenproducent.nl zijn, want wij hebben deze verpakkingen ruim op voorraad!

Kokerdozen maten

Wilt u voorkomen dat uw posters en documenten kunnen verschuiven? Dan wilt u natuurlijk het liefste over kokerdozen met de perfecte de maten beschikken. Gelukkig kan Dozenproducent.nl u daar perfect aan helpen. Wij hebben namelijk enkele standaard modellen waar u uit kunt kiezen. Zit daar niet tussen wat u zoekt? Geef ons dan uw gewenste kokerdozen maten aan ons door. Zo kunnen wij met behulp van onze speciale machine een verpakking op maat leveren!

Kokerdozen bedrukken

Dozenproducent.nl maakt het u mogelijk om uw verpakking te personaliseren. Zo kunnen wij voor u uw kokerdozen bedrukken met iedere gewenste afbeelding of tekst. Kies voor een print in het zwart, met twee verschillende kleuren of zelfs in full colour. En dat geldt niet alleen voor de bovenkant! Wij kunnen voor u namelijk gehele kokerdozen bedrukken om ze het door u gewenste uiterlijk te geven. Geef uw voorkeuren aan ons door zodat we direct voor u aan de slag kunnen.

Kokerdozen bestellen

U mag best streng zijn over het eindresultaat wanneer u bij ons uw kokerdozen gaat bestellen. Daarmee bedoelen we dat we graag zeker zijn dat u tevreden bent over het eindresultaat. Dan zijn wij dat namelijk ook! Om deze garantie te bieden, heeft u de mogelijkheid om bij ons een model exemplaar aan te vragen. Op die manier kunt u direct zien of aan al uw wensen en eisen is voldaan voordat u uw kokerdozen bij ons gaat bestellen!