Giftbox

Giftbox

Wanneer u een cadeau geeft is het heel leuk om die te versturen in een giftbox. Wij van Dozenproducent werken met boxen die de vereiste stevigheid voor transport hebben. Zo weet u zeker dat het zorgvuldig ingepakte geschenk heel op de gewenste locatie aan komt. Een giftbox kan gemaakt zijn van bruin, wit of zwart karton en bedrukt worden in verschillende kleuren. Het logo van uw bedrijf kan ook een leuke toevoeging zijn op uw kartonnen dozen. Ontdek de mogelijkheden online!

Giftbox karton

Wanneer u een giftbox van karton wilt bestellen dan is het wel zo fijn als u weet wat u kunt verwachten. Bij Dozenproducent is het mogelijk om een model exemplaar aan te vragen, zodat u kunt controleren of de kwaliteit van het karton, de afmetingen en/of bedrukking voldoen aan uw wensen als u een grote bestelling plaatst. U hebt bij ons voor geschenkdozen de keuze uit microgolf en enkelgolf karton. Uw giftbox van karton ligt op u te wachten bij Dozenproducent!

Giftbox kleuren

Bij ons hebt u de keuze om uw giftbox in verschillende kleuren te laten bedrukken. Full Colour behoort ook tot de mogelijkheden van bedrukking. Zo geeft u een persoonlijke touch aan uw cadeau. Het bedrukken doen wij voor een voordelige prijs. En wanneer u uw bedrijfslogo toevoegt zorgt dit voor meer naamsbekendheid. Hoe meer giftboxen in verschillende kleuren u bij ons bestelt, hoe voordeliger het voor u wordt en dit geldt ook voor de bedrukking. Wilt u extra veel voordeel? Bekijk dan onze restpartij dozen. Een enkel vlak laten bedrukken of de hele box is geen enkel probleem bij Dozenproducent!

Giftbox op maat

Onderdeel van ons assortiment is een giftbox op maat. Wij werken met standaard maten en het is zeker mogelijk om de box naar uw persoonlijke wensen aan te passen en worden snel op de gewenste locatie afgeleverd. Wij werken met een kortingsschema, dus als u meer dan 1 giftbox op maat bestelt bent u voordeliger uit. Neem contact met ons op voor een offerte. U geeft dan heel eenvoudig de specificaties van uw bestelling dozen op maat en wat bedrijfsinformatie door en wij gaan er mee aan de slag! U kunt onder andere kiezen uit vouwdozen of stansdozen op maat.